![]() |
Re: Machete in lucru - coshco
Quote:
|
Quote:
a tremurit aparatu........ |
Sfatul meu este să faci mai multe poze din care să selectezi doar cele mai bune și care crezi că se poate înțelege ceva din ele...
|
Quote:
maine o sa postez tot ce am facut mai bun cu tremuriciu. le cer ajutorul sandilailor aia 2 de mai sus, care m-au ajutat |
9 Attachment(s)
poze mai clare
|
Daca nu veneau astia de la Deagostini cu daciile lor dadea faliment programu "rabla"
Dacioara ta e buna de un Paris-Dakar:)) |
1 Attachment(s)
Uite o idee....eu am lasat-o de roate bine, i-am dat barile jos, stergatoarele din greseala....oglinda cel putin o mai am, nu pe masina bineinteles.... insa am avut reactia :o cand au vazut-o pe la avatar.....deci diferenta intre asta modificata si aia originala....app, am 3 dacii si an luat si trabi, abia astept sa apara oltcit care cred ca sigur apare....4 imi iau:twisted:
Deci poza : |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
a mea nu e gata....clar e ca aia va fi vopsita in 2 culori, deci aici intra tot tacamul, finisat, vopsit.... oricum arata frumos masinuta, cred ca un topic pentru dacia DeAgostini ar merge pe aici sa arate fiecare ce a facut, bine rau....
Aceeasi treaba cu rotile am facut-o si eu, dar eu m-am dus in sus cu gaura pana am dat in lonjeroane cu cauciucul si a trebuit sa le tai pe alea....si in spate am taiat si din roti o idee in zona unde intra tija metalica sa imi intre roata sub aripi si sa se invarta....;) |
3 Attachment(s)
Cum naiba ai facut camber wheels :O:O:O?!Ca de suspensie LoW stiu si eu,ca vreau pe a mea sa o fac in stilul ala ciudat...LoW 'n' SloW...deja am taiat pe fata arcurile:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
Uite, am facut o schita nu prea reusita dar sper sa zica suficient, deci tija se indoaie foarte usor, daca o indoi mult nu mai reusesti sa pui rotile...;) |
[QUOTE=don_eduardo37;4679896]Da, ultimul off-topic pe topicul colegului, am sa fac si eu unul cat de curand.... rotile le-am facut asa prin formarea unui unghi pe tija rotilor fix la jumatate, dar un unghi foarte mare daca e sa luam unghiul de 180 de grade cand tija e orizontala....cand fac topicul am sa pun niste poze sa vezi sa stii ce ai de facut daca n-ai inteles....
Uite, am facut o schita nu prea reusita dar sper sa zica suficient, deci tija se indoaie foarte usor, daca o indoi mult nu mai reusesti sa pui rotile...;) nu mi-se pare o idee prea buna,pentru ca acuma rotile nu se mai invart.parerea mea,este ca atunci cand modifici o macheta,trebuie sa fie perfect functionala,asa cum vine din fabrica. |
o sa revin cu alte poze
nu e nevoie sa fie indoit neaparat axul rotilor acum i-am pus alte roti,dar am pastrat axul rotilor vechi si i-am coborat garda la sol , prin decupare in interior |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Vezi ca se poate...?! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:03. |
- Copyright 2026 4Tuning