![]() |
Eu cred ca suprafata de concurs e de vina....
|
eu cred k e alegerea gresita a pneurilor :lol: :lol: :lol:
|
aerodinamica clar :lol:
|
Re:
Quote:
|
fura startul am vazut-o eu ....sa moara 3 vecini!!! :peace:
|
parerea mea este ca amandoua masinile au NOS.dar cea rosie il foloseste mai des, k la mine a mai castigat si aia albastra :D
|
Se pare ca se detaseaza parerea cum ca masinuta rosie ar fi pe \"mana\" cu organizatorii. Ar fi bine sa nu, ca altfel eu nu mai vin la acele curse. Asteptam raspunsul organizatorilor pe aceasta tema, avem cumva de-a face cu o frauda ?
|
Re:
Quote:
Iti spun 100% ca masinutzele sunt E46 COUPE cu paket M...vezi prize de aer in aripi si spoiler fatza (se vede clar si dupa faruri) :) :wink: |
Re:
Quote:
|
mai bine zis e M3 E46 :)
|
la mine castiga de fiecare data masinutza albastra.. :lol:
|
da un refresh ;)
|
acum sunt pe alt calc si castiga de fiecare data masinutza rosie... :roll:
|
Exista varianta filozofica: Deci masinile sunt M3 modelu nou (ma rog E habar man cat) si sunt facute in Flash (click dreapta pe una si zoom in) identice doar scrisul are alta culoare! Totul se rezuma la Actionscropt-ul care le determina viteza si acceleratia bla bla. E adevarat ca dupa refresh rosia castiga. In fine mai poate fi o varianta: Ceva paranormal la mijloc!!! :roll: Sau greutatea vopselei din scris!
!!Noutate de ultima ora: Cica se schimba soferii intre ei! |
xxdadixx este cel mai pertinent comentariu din topic. ma refer la ultimul rand, bineinteles. :) :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:38. |
- Copyright 2026 4Tuning