![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,
frumoasaaaaaaaaa arata prea tare motorul ala e imaculat:yikes: :yikes: :yikes:
|
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,
1 Attachment(s)
Quote:
|
Felicitari sa o stapanesti sanatos, curata cum imi place mie, o remarca de cui poti sa scapi am avut si eu nu da bine si nu il foloseam deloc, in rest tie sa-ti placa si e k.Ceasurile sunt beton.
|
le din trecut,
[QUOTE=B-34-SGM;647175]merci de mesaj,
|
Da..la motor ai facut minuni..zici ca e nou
|
sarris nu te-am inteles ce ai vrut sa zici......
dacia-wrc vb pe mess |
super tare masina, sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea
|
super motorul. Felicitari
|
"original retro" ziceai,de ce nu ai lasat ceasurile asa cum erau,la fel si lamela transversala a bordului??cred ca arata mai bine asa!!in rest nimic de reprosat!!ai grija de ea,frumoasa babuca!
|
frumoasa , cum trage ???
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
"LA MULTI ANI"
Scuze ai vrut ceva poze cu interiorul si portbagajul. Momentan nu am montat un amplificator si un tun de bass.Urmeaza cat de curand.Am o poza cu interiorul. |
e f belea ce ai pe ea in materie de muzika..........kred ka se zguduie tabla pe ea.......bv
|
Dacia Btl , Gordini Style
3 Attachment(s)
V-am mai atasat niste poze ca sa vedeti tot ce se poate vedea.
|
3 Attachment(s)
noul btl in forma gordini style,este o masina la care am pastrat toate formele si stilul original si cu inbunatatirile care se vad si in poze pentru o mai buna functionare cat si o crestere a puterii dar foarte mica.Intotdeauna mi-a placut sa fie intretinuta din toate punctele de vedere ,dar asta nu inseamna ca merge doar duminica,isi face pe deplin datoria si imi place cu adevarat sa stiu ce poate cu adevarat aceasta masina.Astept parerile tuturor celor care doresc sa spuna cata ceva ,doar asa vom putea invata unii de la alti si vom stii cat mai multe.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning