![]() |
re: E46 negrutza mea
Cat ti-au luat pe sudatul tobei? Am si eu nevoie de o operatie la a mea.
|
re: E46 negrutza mea
Daci iti trimit pm cu cat ma costat :D
|
Re: E46 negrutza mea
nu bagi niciun ban in ea pana in primavara zici huh ? nu faci nimic la exterior pana nu termini partea tehnica zici huh ? :)))) azi am cam schimbat regula asta ....la fel si saptamana trecuta ....pune poze la oamenii astia sa vada cea mai patit paraitoarea aia a ta .... :)mai motzule =))
|
10 Attachment(s)
Pai daca ma corupi tuh :)))
Deci totul este facut de SB09HMM si eu am asistat cu un sfat o tigare si cu privirea :)). Schimbat: -Fulie -Semnalizari smoked by IULY HMM :)) -Vopsit narile negru mat by Iuly HMM again :)) - Folii toata masina inafara de parbriz by Alex KITO and now some photos xD |
5 Attachment(s)
More PHOTOS
|
Semnalele schimbate sau colantate? Pret? Arata misto, spor la modificat in continuare!
|
Schimbate ! 120 lei calitate OEM ;)
|
Quote:
|
eee asa mai mergeeeeee :rolleyes2 blacked out, zici ca e alta masina :D astept s-o vad dimineata :))
|
tare masina live :D sper sa fie doar inceputul chestiile astea.. apoi sa- vina suspensia, m packet, jante... mai trebuie schimbata o piesa, dintre volan si scaun si e ok :)))
|
Incet incet o sa vina toate :D , si la a ta ar trebui schimbata acea piesa ca e dusa ... :))
|
Ce bine poate arata un E46 modificat cu bun-gust! Tine-o tot asa!:lol:
|
Frumoasa masina ! .... nush cum sa fac si eu cu narile alea ca le am vopsit de 3 ori pana acum :)) !!!
|
Quote:
|
ms99ass: multumesc mult
bofanel: mie mi-a sarit vopseaua de pe nari din cauza la jetul de la spalatorie si le-am colantat acuma asta fiind o solutie provizorie ca vreau sa iau capota de facelift :D |
| All times are GMT +2. The time now is 13:34. |
- Copyright 2026 4Tuning