Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - PSK :) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/284263-e36-psk.html)

iuly@no'Sme 07-11-11 15:40

Re: E36 - PSK :)

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Claudia (Post 4696860)
In legatura cu semnalele... ti le recomand pe cele fumurii din sticla dinaia cu striatii, cum sunt cele normale. Astea cu sticla clara arata cam "tuning".
Ne auzim cu vopsitul daca vrei.
Spor la treaba!

pe viitor o sa ma gandesc si la varianta asta cu semnalizari fumurii.Mi-am pus astea "tuning" pt faptul k am bec cu 2 faze pe ele (gen USA).

iuly@no'Sme 24-11-11 15:39

2 Attachment(s)
A primit o toba stock de 2.5i + incaltzari pe 17 pana la primavara,vara.Jantele nu sunt definitive,urmeaza altceva cand da caldura :D.Mai urmeaza sa dau folia de pe geamuri toata jos..inclusiv spate+luneta, mi sa acrit de atata intuneric:D si sa sterg dunga neagra de la numar:-):-)

Devu 24-11-11 15:41

Am vazut-o azi, jantele nu raman si pentru primavara-vara :D ?

VaLeX 24-11-11 15:45

Sper ca in primavara sa primeasca ce am vorbit ..in rest succesuri !
Arata prea bine pt. iarna cu jantele astea :lol: cat despre folie , pot sa spun ca era ca`n beci la tine de intuneric :lol:

DaNn.ZyX 24-11-11 16:32

Quote:

Originally Posted by iuly@no'Sme (Post 4737729)
A primit o toba stock de 2.5i + incaltzari pe 17 pana la primavara,vara.Jantele nu sunt definitive,urmeaza altceva cand da caldura :D.Mai urmeaza sa dau folia de pe geamuri toata jos..inclusiv spate+luneta, mi sa acrit de atata intuneric:D si sa sterg dunga neagra de la numar:-):-)

Frumoase incaltari,daca astea sunt de iarna la vara cred ca o sa fie ceva mai spectaculos,legat de folie cateodata e bine sa fie si intuneric in masina "ca-n beci" :lol: sa nu se mai uite curiosii pe geam :lol::lol:

iuly@no'Sme 24-11-11 16:49

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4737736)
Am vazut-o azi, jantele nu raman si pentru primavara-vara :D ?

salut, din pacate doar pana la vara,urmeaza ceva mai "deosebit".

iuly@no'Sme 24-11-11 16:51

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 4737741)
Sper ca in primavara sa primeasca ce am vorbit ..in rest succesuri !
Arata prea bine pt. iarna cu jantele astea :lol: cat despre folie , pot sa spun ca era ca`n beci la tine de intuneric :lol:

Ms la fel VaLex, pt iarna e "tzut":) si in legatura cu folia : m-am saturat sa stau la "beci" :-):-)

iuly@no'Sme 24-11-11 16:53

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4737785)
Frumoase incaltari,daca astea sunt de iarna la vara cred ca o sa fie ceva mai spectaculos,legat de folie cateodata e bine sa fie si intuneric in masina "ca-n beci" :lol: sa nu se mai uite curiosii pe geam :lol::lol:

Multumesc,oarecum "deosebit" nu cine stie ce..mi-am facut placerea si cu folia , mi-a trecut :D:D

Wilgax 24-11-11 19:25

Diferenta mare intre cum arata si cum se prezinta in momentul de fata.Esti pe calea cea buna.BBS-urile cu miezul vopsit sunt frumoase rau dar nu e ce trebuie pt E36 asta.Ceva pe 17.Personal sper ca te gandesti la ceva modular sau OEM motorsport de fabrica si cand zic modular poate nu RC/RS-uri ca acu asa e moda.Sper ceva diferit.:paper:

m1n1maL 24-11-11 19:48

inseamna ca raman singuru low iarna asta:D?si u ma parasesti?=)))

iuly@no'Sme 24-11-11 22:21

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 4738121)
Diferenta mare intre cum arata si cum se prezinta in momentul de fata.Esti pe calea cea buna.BBS-urile cu miezul vopsit sunt frumoase rau dar nu e ce trebuie pt E36 asta.Ceva pe 17.Personal sper ca te gandesti la ceva modular sau OEM motorsport de fabrica si cand zic modular poate nu RC/RS-uri ca acu asa e moda.Sper ceva diferit.:paper:

Ceva modular ma gandeam sincer si chiar la RC/RS/Style 05/RM...poate la vara se schimba moda..ma dau si eu dupa ea ..de ceva diferit de toata lumea nu am bani sigur:D

iuly@no'Sme 24-11-11 22:23

Quote:

Originally Posted by m1n1maL (Post 4738190)
inseamna ca raman singuru low iarna asta:D?si u ma parasesti?=)))

Pai cand am pus astea pe 17 mi-a inaltat-o..am 225/45 si nustiu sigur dak e reglata maxim jos,dak pun table k a tale o sa intru in echipa ta pt dezapezire la iarna :D:D

m1n1maL 25-11-11 09:38

Astep oameni LoW pt dezapezire=))). Sau cred ca singur o sa raman muncitor :d pt o tara deosebita=))

SB09HMM 30-11-11 12:58

frumoasa pisica ....doar de nr ala de inmatriculare am si eu de zis ...punel cumva inapoi unde era ca arata taree ciudat asa :)) si cu foliile ...te aprob, si eu am facut la fel ...mi-am facut damblaua cu 95% toata masina, dar mi-a trecut ...totusi iti sugerez o folie gen 50% spate, si ceva slab pe laterale ....bafta !

iuly@no'Sme 30-11-11 14:16

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 4750214)
frumoasa pisica ....doar de nr ala de inmatriculare am si eu de zis ...punel cumva inapoi unde era ca arata taree ciudat asa :)) si cu foliile ...te aprob, si eu am facut la fel ...mi-am facut damblaua cu 95% toata masina, dar mi-a trecut ...totusi iti sugerez o folie gen 50% spate, si ceva slab pe laterale ....bafta !

Multumesc , si a ta arata intr-un mare stil :D. Numarul o sa fie pus curand la locul lui..iar k folie m-am gandit la primavara ceva transparent toata masina,aceasi folie peste tot inclusiv spatele.Acum astept sa treaca iarna k din primavara intra la vopsit,sa vad ce o mai fi atunci.Bafta si tie.

All times are GMT +2. The time now is 09:42.

- Copyright 2026 4Tuning