![]() |
Re: E36 - PSK :)
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
A primit o toba stock de 2.5i + incaltzari pe 17 pana la primavara,vara.Jantele nu sunt definitive,urmeaza altceva cand da caldura :D.Mai urmeaza sa dau folia de pe geamuri toata jos..inclusiv spate+luneta, mi sa acrit de atata intuneric:D si sa sterg dunga neagra de la numar:-):-)
|
Am vazut-o azi, jantele nu raman si pentru primavara-vara :D ?
|
Sper ca in primavara sa primeasca ce am vorbit ..in rest succesuri !
Arata prea bine pt. iarna cu jantele astea :lol: cat despre folie , pot sa spun ca era ca`n beci la tine de intuneric :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Diferenta mare intre cum arata si cum se prezinta in momentul de fata.Esti pe calea cea buna.BBS-urile cu miezul vopsit sunt frumoase rau dar nu e ce trebuie pt E36 asta.Ceva pe 17.Personal sper ca te gandesti la ceva modular sau OEM motorsport de fabrica si cand zic modular poate nu RC/RS-uri ca acu asa e moda.Sper ceva diferit.:paper:
|
inseamna ca raman singuru low iarna asta:D?si u ma parasesti?=)))
|
Quote:
|
Quote:
|
Astep oameni LoW pt dezapezire=))). Sau cred ca singur o sa raman muncitor :d pt o tara deosebita=))
|
frumoasa pisica ....doar de nr ala de inmatriculare am si eu de zis ...punel cumva inapoi unde era ca arata taree ciudat asa :)) si cu foliile ...te aprob, si eu am facut la fel ...mi-am facut damblaua cu 95% toata masina, dar mi-a trecut ...totusi iti sugerez o folie gen 50% spate, si ceva slab pe laterale ....bafta !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
- Copyright 2026 4Tuning