![]() |
re: E36 - New Kitty Cat
Quote:
Merge super, nu bate, nu troncane, tre schimbata capota, portbagajul din cauza ruginii... nu merge reglajul la oglinzi... verific maine sigurantele, clima merge ok, trebuie vazut unghiul de fuga... nu trage in nici o directie, dar am eu un sentiment... Poze maine, facui 70-80km, so far, I`m Lovin` It! Si nu e byzanz... e ceva cu red, va zic maine, ca uitai. |
Frumoasa masina,sa ai grija de ea si fara incidente:lol: !
|
Quote:
|
sa o stapanesti sanatos jane..si cat mai repede pe burta:)))
|
Quote:
|
Quote:
Pe termen scurt, schimb 2 pivoti si fac unghiul de fuga maine sau poimaine, depinde cat de repede vin pivotii Quote:
|
Quote:
Voie buna !! |
Dau o fuga azi pana la tara, si iau dslr-ul cu mine. Se pare ca nu ma ajuta vremea, sper sa fie cat de cat ok totusi pozele!
Revin in cateva ore cu primele poze... E mettalishe rot something culoarea... fac poza la oala si o postez aici cand vin. Cheers! |
15 Attachment(s)
Pozeeee!
Am facut cateva poze, cam in graba la masina azi... Culoarea e sierra rot (sierra red) aparent, nu e byzanz... scuzati jegul din ea, nu am apucat sa fac cine stie ce curatenie in masina... |
Foarte frumoasa culoarea :) .
|
e frumoasa ma! :D
niste mici retursuri ici colo si e cum trebuie! o inmatriculezi aici? |
o stiu masina de pe mobile.de,am dat peste ea din intamplare si mi-a placut culoarea foarte mult.
nu o vezi toata ziua pe e36. bafta cu ea,ca e misto |
|
In primul rand, Multumesc pentru urari!!!
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Voie buna !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:07. |
- Copyright 2026 4Tuning