![]() |
so..olga it`s ur best friend moxxule??marpha!!!e super dulcika..imi place enorm de ea! :D she was too good pt fratimiu,zic eu..e sweet,smart..si arata bine!felicitari!:) scz d offtopic
|
EA ESTE PRINTESA MEA :roll:
|
UITATI O POZA MAI MICA , sorry am gresit o pe prima era prea mare :lol:
:oops: |
tot ea printesa mea :roll:
|
mai doriti?????? 8)
mai bine mai puneti voi ceva.... :wink: |
Re: CONCURS DE POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE
Quote:
|
1 Attachment(s)
:D cu blugi=prietena ... cu fusta=o prietena! 8)
|
1 Attachment(s)
Imi cer scuze pt. prima poza.... :roll:
In poza asta este o fost prietena( o seara) iar in dreapta e sormea... Scuze de offtopic: minirally nu stiai k olga e \"sormea\" si ce a fost cu fratitu.....no comment.... PEACE :peace: |
noname aia e rochie :P
|
Re:
Quote:
Mr.Nice ... prietena aia ta ... nu te mai carpea din cand in cand? ca arata asa mai a luptatoare profesionista! :D |
1 Attachment(s)
Fosta prietena acum ma refac!!! :roll: :twisted:
|
aoleoooooooooooooo MAP-ule ce ai pierdut :shock: :shock: :shock:
|
Stai linistit frate ca mai vine pe la mine cu toate ca nu mai suntem impreuna!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: deci prima lovitura cu stuturile de invervier sau cum dracu le mai zice ... a fost de NOTA 10+ ... iar asta de 11+! bravo MAP-ule! |
[/quote]deci prima lovitura cu stuturile de invervier sau cum dracu le mai zice ... a fost de NOTA 10+ ... iar asta de 11+! bravo MAP-ule
PROGLEMA ESTE CA ASTA NU E CATERINCA IAR UNII DIN PRIETENII MEI O STIU PE FATA RESPECTIVA SI POT SA CONFIRME!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:49. |
- Copyright 2026 4Tuning