![]() |
Re: Dacia 1310 Li ....un nou inceput !
Quote:
|
Nu mai e la moda BOSS, acum e semnul de la NIKE,neparat cat 70% din luneta.:))
|
De vineri,masina este de Valcea,am facut pasul de a o inscrie...si acum sa ma recuperez,ca sa ma apuc de reparatii ...ca m-a lasat un rulment pe fata,pompa de apa...si cand mai prind caldura ma apuc de ea ...
Ca ideea....a inceput sa zbiere rau de tot,de cand am intrat prin niste hartoape cu ea...si cred ca am agatat putin pe sub ea ...la Itp,ne-am uitat pe sub ea,nu e inegrit de fum pe nicaieri,se aude mai mult pe la saxofon ...dar rauuuu.. O seara buna tuturor ,bafta ! |
Tu ai avut proiectu si cu BMW-u frumos ... spor la reconditionat dai nastere :)) !
|
Quote:
|
am rezolvat problemele la ea,era lipsa a 3a piulita acolo sub saxofon...ii pusasem si folie pe spate,insa a fost vanduta...chiar inainte cu o zi sa bage astia taxa aia...pusasem suflet in ea mai ales ca,am impresionat toti prietenii cu ea,pentru o dacie facea multe...am pus-o pe coasta,cu frana de mana trasa la maxim,si plecat derapaj,toate 4 rotile lasau urme pe asfalt.si tragea fara probleme pe coasta in sus..
aa si am facut si un astra f 1.6 :D deci...o seara buna tuturor si cred ca se poate inchide topicu.multumesc tuturor pentru sfaturi ! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:58. |
- Copyright 2026 4Tuning