Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1310 Li ....un nou inceput ! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/283715-dacia-1310-inceput.html)

bitang 13-11-11 07:15

Re: Dacia 1310 Li ....un nou inceput !

Quote:

Originally Posted by kardan (Post 4710295)
nu iti zic io : daca vrei sa faci teaba monteaza frate e ia un motor de minim 90 de pistoane si in loc de bolturi pune frate cuie de 6 da maxim 6 da frumosi nu orcum bai si mai pune [ e neaparat ] mare pe luneta ,,boss,, adik ori tunam ori nuami tunam [ io asa am facut la mine]

La mintea care o ai nu-i de mirare.

D o n n 13-11-11 10:01

Nu mai e la moda BOSS, acum e semnul de la NIKE,neparat cat 70% din luneta.:))

D o n n 28-11-11 18:09

De vineri,masina este de Valcea,am facut pasul de a o inscrie...si acum sa ma recuperez,ca sa ma apuc de reparatii ...ca m-a lasat un rulment pe fata,pompa de apa...si cand mai prind caldura ma apuc de ea ...

Ca ideea....a inceput sa zbiere rau de tot,de cand am intrat prin niste hartoape cu ea...si cred ca am agatat putin pe sub ea ...la Itp,ne-am uitat pe sub ea,nu e inegrit de fum pe nicaieri,se aude mai mult pe la saxofon ...dar rauuuu..

O seara buna tuturor ,bafta !

MihaiTa.VS 28-11-11 21:08

Tu ai avut proiectu si cu BMW-u frumos ... spor la reconditionat dai nastere :)) !

Thomas Everywhere 29-11-11 20:45

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 4746303)
De vineri,masina este de Valcea,am facut pasul de a o inscrie...si acum sa ma recuperez,ca sa ma apuc de reparatii ...ca m-a lasat un rulment pe fata,pompa de apa...si cand mai prind caldura ma apuc de ea ...

Ca ideea....a inceput sa zbiere rau de tot,de cand am intrat prin niste hartoape cu ea...si cred ca am agatat putin pe sub ea ...la Itp,ne-am uitat pe sub ea,nu e inegrit de fum pe nicaieri,se aude mai mult pe la saxofon ...dar rauuuu..

O seara buna tuturor ,bafta !

daca face zgomot mare, posibil sa fi cedat suruburile de la galerie unde vine saxofonul prins si acolo sa fi ramas o degajare mica si sa rasufle, ca si eu cand asfaltau astia prin valcea, am dat intr-un damb si am agatat toba de joasa ce era, si s-a smuls ala din galerie si urla de...Vad ca ai si Bmw+dacie interesant sa vad ce vrei sa faci din ea. :)

D o n n 18-01-12 20:02

am rezolvat problemele la ea,era lipsa a 3a piulita acolo sub saxofon...ii pusasem si folie pe spate,insa a fost vanduta...chiar inainte cu o zi sa bage astia taxa aia...pusasem suflet in ea mai ales ca,am impresionat toti prietenii cu ea,pentru o dacie facea multe...am pus-o pe coasta,cu frana de mana trasa la maxim,si plecat derapaj,toate 4 rotile lasau urme pe asfalt.si tragea fara probleme pe coasta in sus..
aa si am facut si un astra f 1.6 :D

deci...o seara buna tuturor si cred ca se poate inchide topicu.multumesc tuturor pentru sfaturi !

All times are GMT +2. The time now is 22:58.

- Copyright 2026 4Tuning