![]() |
Re: MECANIC AUTO BMW <<< MECANIC AUTO BMW >>>
salut
nu stii daca pot sa imi pun bord cu economizator la un 316 compact din 94 el a venit fara |
UPPPPPP
|
upppp
|
uppppp
|
upppp
|
Executam reparatii mecanica si electrica BMW,VW,AUDI,SKODA,MERCEDES,DACIA etc.....
|
Quote:
|
Re: MECANIC AUTO BMW
Heheheeh... bun topic. Trec zilele astea sa vedem cum facem evacuarea la ursu meu?
|
Gata evacuarea...frumoasa lucrare! Recomand!
|
Super baieti !!! recomand !!! Am 3 masini facute la ei si sunt multumit de toate . Tin sa precizez ca baietii se pricep aproape la toate marcile auto nu doar la BMW . Pana sa ajung la ei am alergat la multi mecanici cu una dintre masini dar nu au reusit sa ii dea de cap .... la ei problema a fost rezolvata in 45 minute .
Quote:
|
Si eu am trecut cu ceva probleme pe la ei !!!! Varul meu a fost saptamana trecuta la ei si am auzit doar vorbe de bine . Baietii chiar stiu ce vor de la viata . Recomand cu placere ..... Priceputi si seriosi !
Quote:
|
Multumim tuturor ce sunt alaturi de noi si ne sustin
Executam reparatii mecanica,electrica,tinichigerie si vopsitorie BMW,VW,AUDI,SKODA,MERCEDES,DACIA etc..... Alte detalii 0764.657.902. 0721973101 |
am fost si io saptamana trecuta pe la baietii astia sa imi fac o evacuare cap coada la un e30 pt ca ,, in brasov la mine nu avea cine sa mi-o faca ,, si sunt foarte multumit de ce au facut baietii , lucreaza foarte bine si la pret bun , apelati cu incredere
un + din partea mea ma bucur ca mai exista oameni ca voi si pacat ca nu exista si in oras la mine |
ya yaaaa va asteptam cu bratele deschise la aproape orice[mecanica,sudura argon,tinichigerie,vopsitorie,sablat] , mai putin.....stiti voi :)):))
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
- Copyright 2026 4Tuning