![]() |
Re:
Quote:
:chillpill |
EU NU INTELEG CE ESTE ASA DE LAUDAT,NU AM VAZUT NIMIK SPECTACULOS,LA NOI IN ORAS TOTI TIGANII POSESORI DE MASINI TRACTIUNE SPATE FAC ASA CEVA(UZEAZA MASINA)
CRED CA ERA MAI INTERESANT SA POZATI FETELE SI ATAT :lol: |
scuze, ideea e ca in ultimele ore am dat doar peste mesaje aiurea scrise de tine
|
Montarea videoclipului sper k o sa fie gata pana la sfarsitul saptamanii,iar pe tv o sa apare sper cat de repede se poate (depinde de cat de repede se va semna contractul cu casa de discuri).Tin sa multumesc inca odata tuturor celor kare au participat la aceasta filmare si baietilor de la 4tuning.Bafta
|
Daca sariti cu o lada de bere (da pe bune nu doar din vorbe), incerc sa fac rost de el, in momentul in care ajunge la posturile muzicale de la noi... (deci cam cu vreo 2 zile inainte de a fi dat pe post) :lol:
|
2 lazi de bere pentru RoSonic ...pe datorieeeeeeee[/b]
|
Bine ca s-a gandit cineva si la treaba asta !!
:peace: |
cai care au fost acolo au avut mai multe de vazut....
oricum super marfa filmu` asa ca cei care au scris mai sus si fac pe ei degeaba sa se abtina!!!!!!!!! \"piruetele\" vorba producatorului :D :D au fost foarte meserias facute, mai ales CRY, cu un topping de praf si fum la greu !!!!!!!!INTR-O CONCLUZIE: NO SPEED LIMIT RULES!!!!!!!! ptr melodie eu zic ca tre` contactat ALEXMAXX sau cum ii zice PAREREA MEA PROPRIE SI PERSONALA |
Si PCR a fost acolo!!!!
|
Pt melodie ma puteti contacta si pe mine.Dar pt videoclip eu zic k fac rost de el sapt viitoare deoarece ,,Profetii\"\" sunt tovarasi mei.Dar nu il voi pune decat cu aprobarea lor.Bafta
|
Bravo! Felicitari!
Asteptam si clipul! :D |
WOW!!!
Frumoasa surpriza Vali!!! Si super marfa filmul!!! Dar cand am vazut cum a trantit portiera eram pe jos de ras, mai ales ca se auzeau si sunetele de pe fundal!!!! |
pt bobyadr Nu te inteleg.Oare tiganii tai fac cercuri tot pe bituri de RAP sau pe maneua lui Adrian Avortonu Minune .Apropo nu chiar toate masinile cu tractiune spate fac cercuri.BY CRY
|
Super tare filmarea! Am fost acolo si pot spune ca a iesit super tare si cred ca nu s-a pierdut nimik interesant totul este in fiml :lol: mai greu cu fetele da merge :D
Nimeni nu se astepta sa iasa asa bine :!: |
Re:
Quote:
primul lucru care il inveti este acesta cu care va laudati voi,fapt normal la varsta voastra,deaceea comparatia mea cu tiganii care stiu sa faca numai \"piruiete\"ca sa folosesc un termen care a mai aparut la alt destept pe aici :lol: in concluzie daca vreti sa dovediti ceva,pentru voi mai mult,va recomand deplasarea pe un traseu montan,la Brasov de exemplu si filmati acolo o urcare(Brasov-Poiana). si bineinteles veti avea mai multe de invatat decat stricatul masinii,stricat care de ce sa nu recunostem ca are farmecul sau,dar nu cred,repet ca este un lucru asa de LAUDAT |
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning