| stylemann86 |
18-11-11 08:43 |
Re: BMW E46 316i
Quote:
Originally Posted by kathalin
(Post 4721334)
Eu nu am nimic cu tine , dar si al tau este foarte stock, in afara de bad-boy care e 50 euro si vopsitu capotei, plafonului, porbagajului si stopuri led ,este chel, nu ai nici macar geamuri electrice spate,etc.....
|
Mai daca esti tu atat de destept fa un calcul la urmatoarele: jante 17, suspensie sport reglabila, faruri cu lupa plus angel-eyes care nu vin stok, nari schimbate, stopuri pe led, vopsitul, folia Llumar, aripi umflate si capota bad-boy care tin sa te anunt ca nu ti-o face nimeni cu 50 de euro cat ai zis, poate carpacii de cartier pe care ii cunosti tu da si le dai o bere la manopera. Ah am uitat sa trec si sistemul audio Mp3 pioneer + statie si subwoofer Crunch 400w rms care este montat pe masina. In fine nu trebuie sa ma justific eu tie.
Si te rog sa te abtii de la aprecieri pentru ca nu de asta am deschis thread-ul, daca era la rubrica "masina mea" puteai sa comentezi cat vroiai. Aici se vinde o masina, DACA bineinteles te intereseaza, pui intrebari, ti se va raspunde, daca nu vezi-ti de treaba ta. Si la urma urmei fiecare stie ce vinde.
|