![]() |
re: CRM-mobilul Passat 35i
Foarte frumos inceput.Inspirat ! arata foarte bine !
as opta pentru niste stopuri mai inchise la culoare.oricum stii mai bine ce-i trebuie masinii. vad ca ai bun gust pentru modificari.asa-i sta cel mai bine la un vw, clean.bravos ! |
Super frumoasa masina si aranjata cu foarte mult gust , este diferenta de la cer la pamant de la primele poze la urmatoarele ... jantele sunt criminale.
|
am vazut masina live aseara ..... ce sa zic foarte frumoasa ;)
|
frumos passatul ...daca ai nevoie de orice piesa da un pm
|
Mersi!
Am comandat semnalizari fumurii. Saptamana viitoare cred ca fac si stopurile, sa ma scap de elementele portocalii de pe masina. :) Si masina manga. :arrow: http://vwforum.vwforum.ro/index.php?...tach_id=276514 |
superba masina,bafta cu ea :D
|
5 Attachment(s)
Au venit si semnalizarile... :D
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Mici modificari.
Am colantat sigla din fata, urmeaza sa colantez si sigla spate. (n-am vrut sa ma grabesc cu ea, sa nu o stric. Are un cheder in juru siglei si e veche, si am zis ca decat sa o rup, mai astept un pic, sa o fac ca lumea.) Am dezlipit inscriptiile de pe spate. |
10 Attachment(s)
Am curatat si dublu adezivul care mi-a ramas de la inscriptia cu passat, si am vopsit stopurile.
|
Frumoasa masina facuta cu bun gust, dar stopurile mie personal nu-mi plac cum arata dupa vopsire, eu unul le faceam rosii complet.
Spor la treaba in continuare ! |
Frumoasa masina,imi plac stopurile USA Style ;). Bafta!
|
Mersi!
Speedy88, nu facem schimb de motoare? :P E tot ce mai lipseste de pe masina, in rest le am aproape pe toate :lol: |
Quote:
|
tot mai frumoasa .. bafta mai departe ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning