Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pitesti (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti.html)
-   -   cand mai sunt curse la stadion? (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/28296-curse-stadion.html)

aborigenu 14-01-07 23:39

Re: cand mai sunt curse la stadion?

official imi merge bine..... binee.... si vrem sa ne implicam mai binee.....bineeee

sco211 14-01-07 23:46

:))
ti-e somn, a?
:P
zii mai nene...:P...ca sper sa nu fie o vorba de la coltu blocului...:P

aborigenu 14-01-07 23:55

demersurile sunt incepute numai timpul sa ne-ajunga

aborigenu 25-01-07 14:59

:ihearu: pe 26 mai o sa fie o mica alergatura:peace:

sco211 25-01-07 15:47

clar
t pricepi sa faci reclama...de nu mai pot...
daca nu va pricepeti...io zic sa nu va mai bagati...

aborigenu 25-01-07 16:08

Quote:

Originally Posted by sco211 (Post 714993)
clar
t pricepi sa faci reclama...de nu mai pot...
daca nu va pricepeti...io zic sa nu va mai bagati...

:shakefist forumul acesta se refera la cursele de la stadion nu!?????:bat: uite cum facem dc in mai nu va fi o cursa organizata eu imi tai cucu si il dau la rate...faci si tu la fel daca se organizeaza ceva?: :evil_laug :arrow: te iert cu o apa minerala dc e ca mine nu de-alta dar poate patesc k anu trecut de raman fara un kior sa iau un bidon de suc:rolleyes2

sco211 25-01-07 22:24

deci...nu e vb de crezut sau nu...
dar ca de si data trecuta...nu s-a zis nimic...pana cu 2-3 zile inainte de concurs.
ai auzit de LegalRacing din bucuresti?
nici nu ai idee ca masini pot veni cu o organizare calumea si cu o reclama bine facuta...:P

Donnyro 25-01-07 23:32

Intr-adevar ar trebui k evenimentul sa fie mai intens mediatizat k sa vina cat mai multa lume si sa iasa cat mai bine treaba.Ultima oara am aflat dintr-o plesneala despre "cursa" de la stadion.

aborigenu 27-01-07 21:48

e posibil ca societatea argeseana sa fie printre cei ce vor de o mana de ajutor , daca accepta "provocarea" s-a rezolvat problema ce tine de presa zic eu

sco211 27-01-07 22:36

nu tine de presa...:(...dezamagitor...asta este...cred ca o sa fie la fel ca data trecuta...din pacate...
cand mai stii detalii, t rog sa le spui si aici...mersi

aborigenu 27-01-07 22:49

ideea e alta daca presa se implica ca parteneri atunci nu va fi un simplu articol ce va aparea cu 2-3 saptamani innainte si apoi cu 2-3 zile innainte de eveniment, tu cum vezi promovarea evenimentului din mai?

Donnyro 27-01-07 23:02

eu zic k inainte de eveniment sa postezi un anuntz pe acest site intr-un loc in care sa fie vazut de toti ,astfel incat cei intresati sa poata afla si poate asa se strange mai multa lume.(participantzi)

aborigenu 27-01-07 23:54

Quote:

Originally Posted by Donnyro (Post 718457)
eu zic k inainte de eveniment sa postezi un anuntz pe acest site intr-un loc in care sa fie vazut de toti ,astfel incat cei intresati sa poata afla si poate asa se strange mai multa lume.(participantzi)

:rolleyes2 incercam vedem ce iese, o sa fie postat si regulamentul concursului,conditiile de participare ..... in ce consta probele si tot ce tine de aceasta competitie o sa fie ceva in genul https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/18444-17-iunie-06-cursa-pitesti-expozitie-tuning.html ...postul "ceciliei" (o amica) e din craiova si adus vreo 2 -3 masini din crv la competitia aia din 17 iunie, care dupa parerea mea a fost mult mai reusita ca liniutele, macar la aia am avut ce vedea nu doar cox pe 400m si nici ala de performanta

sco211 28-01-07 08:47

eram sigur ca nu t pasioneaza 400m...parerea mea este ca ar trebui sa nu fie drag racing daca nu organizeaza cine trebuie.
mai bine am astepta putin, pt ca cei de la LegalRacing fac treaba excelenta de cativa ani in coace...
in colaborare cu ei si cu ajutorul catorva sponsori, ar iesi excelent...

Michael 28-01-07 14:31

ba era cam pustiu aseara la finante...
si gheata pe jos :D

All times are GMT +2. The time now is 17:57.

- Copyright 2026 4Tuning