Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Primul Oltcit Turbo (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/2829-primul-oltcit-turbo.html)

B|shOp-VR6 05-12-04 18:50

Ford nu trbeuia nene sa zici cati cai are... k acuma o sa iasa discutii dak il bagam la A... :evil: :x

Lemeleul 05-12-04 18:52

FELICITARI!!!
Tot respectul!!

BIZ 05-12-04 18:59

cati bani ai pus in ea :?: ;) bv esti tare ......... ce inseamna sa fii EXPERT :!: :!: :!: ;)

SpeedeR 05-12-04 19:06

Fordule... imi cer scuze oficial pt k tiam zis k nu o sa tina motorul dk ii pui turbo...

akum dupa c am mers o tura cu ea si dupa c am trait senzatia unik de oltcit turbo,de demarajul ei , si d faprul k nu mia venit sa cred ce repede prinde suta, nu pot sa iti zic dkt k esti cel mai tare tata al oltciturilor!!!!

ce urca masinuta in ture...si nu se zice pna la cat urca ;)

cea mai tare faza e k nu ia facut nik la exterior... pe afara e vopsit gradu, inauntru e leopardu 8) 8) 8)

:peace:

Lao 05-12-04 20:36

De cāţi ani se chinuie craiovenii să facă un Oltcit turbo si īl făcură bucureştenii. :lol:

Bravo! Un filmuleţ cu un demaraj se poate?

pimp_lex 05-12-04 21:12

ok, dar motorul e cel orginal de Olcit 12 TRS? oricum, presupun ca pe langa turbo are multe alte componente de motor schimbate/modificate! Mai multe detalii nu strica.
VOrbiti si cu Hodnaru sa faca un test cu G-tech

GTI 05-12-04 21:19

BRAVO!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Asteptam un filmulet.
Ar fi interesant sa te tragi cu Dacia aia turbo din Timisoara
Motorul e sigur de TRS fara discutii

Lemeleul 05-12-04 21:32

Din poze motorul pare a fi de 1100 deoarece:
- carburatorul este de 1100(are acel surub de reglaj al debitului de aer - exact in stanga sus, sub mansonul de cauciuc care vine de la filtrul de aer ; carburatorul de TRS nu are acel surub!!)
- carcasa filtrului de aer la fel(este mai mica decat cea de la motorul de TRS)

Ps: Faceti si voi niste poze sub masina sa vedem si noi mai exact despre ce e vb ca asa se vede doar un filtru de aer conic!!!????

mask2k 05-12-04 21:51

mda :lol: si marmota invelea ciocolata!!
sincer mie mi se pare o caterinca totala
poate ne arati si noua de ce e legat filtrul ala de aer ca nu se vede nimik
e doar pus langa aeroterma!!
latopul ala e pus la cel mai mare misto pe roata aia ca nu are nici un fir legat de el!!
asta e park ar fi 1 aprilie
buna gluma!! :twisted:

GTI 05-12-04 22:09

Scuze! :lol:
Am vrut sa zic ca e sigur de Oltcit

Lemeleul 05-12-04 22:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mask2k\"
mda :lol: si marmota invelea ciocolata!!
sincer mie mi se pare o caterinca totala
poate ne arati si noua de ce e legat filtrul ala de aer ca nu se vede nimik
e doar pus langa aeroterma!!
latopul ala e pus la cel mai mare misto pe roata aia ca nu are nici un fir legat de el!!
asta e park ar fi 1 aprilie
buna gluma!! :twisted:

Plus ca galeria de admisie pare intacta!!!!!

Ford_V6 05-12-04 22:57

o sa revenim cu poze mai detaliate . . .

road_menace 06-12-04 06:45

am si eu niste intrebari:
1. daca are filtru de aer conic (langa aeroterma) de ce a mai lasat cutia de la filtru de aer normal?
2. unde dracu vine aerul bagat de turbina? ca eu cat m-am chiorat in pozele alea nu am vazut decat un motor de 1100 normal care are un laptop pe roata de rezerva si un filtru agatat de aeroterma.

msu 06-12-04 15:17

salutare ! mai frate dar nu va e un pik rusine cu asa o abureala ? daca ala are turbo eu eu il mananc , cu un filtru de aer si un lap top aruncat pe roata de rezerva ne abureste ca a pus turbo pe oltcit si mai are si 130 de cai :)):)):)) in cazul asta ma fac popa . prietene invata sa minte si nu mai aburi lumea aiurea , si fa si tu o poza in care sa se poata inchide capota de filtru de aer ca in poza aia se pare ca tre sa mergi cu capota deschisa :))

Bogdan_16v 06-12-04 15:25

Puahahaha...acum am vazut topicul...eu credeam ca e unul gen \"Se poate pune NOS pe Dacie?\"...cata caterinca..bine asa!! :lol: Ford, daca mai tranteai si o aeroterma din aia in fata motorului in spatele barii si ziceai ca-i intercooler, poate te credea lumea... :lol: Hai, bafta!

All times are GMT +2. The time now is 00:29.

- Copyright 2026 4Tuning