![]() |
Re: Toyota Corolla Sedan
Quote:
Cu referire la cheie... Cheia are un cip de perimetru in plus fata de cipul de start. La recomandarea celor de la un service toyota am facut o proba.. am pus cheia pe scaunul din dreapta am inchis toate usile iar masina nu s-a incuiat singura.. (de fel se inchide la 2 minute daca o lasi aiurea descuiata sau uiti). Cu cheia in contact (pe off) nu se pune problema)... Asta cu referire la inchiderea automata (mentionez ca am versiunea SOL `04 - adica full) |
@bluey... masina este peste asteptari la capitolul stabilitate avand in vedere pretul si standardele toyota. Vezi sa nu te fure prea mult servodirectia progresiva :)...
|
Quote:
Sa vezi cip de perimetru ce te asteapta. Si fa asta la 1000KM de cealalta cheie :twisted: |
Quote:
Nu stiu.. eu am desfacut cheia si la mine cel putin asa era... Mentionez ca am senzorii de perimetru in stanga si dreapta pe plafon ca niste cuburi mici de zahar :) Iar daca te referi la resoftarea cheii... aia e alta poveste.. io iti zic din ce-am incercat... da` uite o s-o fac si pe-asta cu portbagajul. Daca nu merge o bag in bidonul de apa de parbriz.. poate asa :D (glumesc) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
eu trebuie sa-i schimb bara spate pt ca m-a agatzat una in trafic, vreau sa-i pun spoiler la luneta (ca in prima poza), sa-i pun xenoane si niste jenti cromate...
|
@bluey.... Si iti fac eu dupa aia un DIY cum s-o spargi sa recuperezi cheia :D
@mos_gherilla.. nasol cu bara :)... eleronul este 60 de euro.. iar xenoane nu exista inca. In cel mai bun caz pui o instalatie doar de becuri xenon (H7 - siemens), fara lupa si restul. Daca ai varianta normala (fara face-lift) poti sa iei xenoane de pe Corolla T-Sport sau Kompressor (alea stiam ca mai au), iar asa ceva nu gasesti la noi. Daca ai varianta cu face-lift... poti sa nu-ti mai faci sperante :) Iar jante.. eu unul o sa pun ceva f sport... Masina nu prea se impaca cu bling-blingu` :) (parerea mea) |
Quote:
Cum crezi ca am plecat din Grecia??? Mi-a luat 2 ore sa intru in masina dar nu am spart nici un geam si nu am fortzat nici o incuietoare.;) |
am trimis un mail la pilot******** si ei mi-au confirmat ca pot face orice kit exterior, "custom", dar dureaza undeva la o luna, timp in care masina trebuie sa stea la ei in service:rolleyes2
|
E interesanta am vazut sa dispune de un comfort deosebit imi place si mie cat de cat da am vazut k nu e asa spectaculosa precum pare
|
Quote:
:twisted: |
pentru pretul pe care-l are este mai mult decat bine. mai ales ca toyota este cea mai fiabila marca din lume. ;)... in state a batut in 5 ani vanzarile GM, Ford si Chevrolet :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:14. |
- Copyright 2026 4Tuning