Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Toyota - Lexus (https://forum.4tuning.ro/114-masina-mea-toyota-lexus.html)
-   -   TOYOTA Corolla Sedan & Yaris (https://forum.4tuning.ro/114-masina-mea-toyota-lexus/28250-toyota-corolla-sedan-and-yaris.html)

Veve 22-05-07 02:08

Re: Toyota Corolla Sedan

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 644994)
Am condus si eu o masina identica dar cu alta motorizare cateva luni (dupa care am schimbat prietena.
M-a surprins cat era de stabila in curbe masina desi suspensia stock este destul de moale.Si f confortabila la drum lung.Am condus-o Bucuresti-Salonic si retur si n-am avut probleme decat cu radarele :).
Ai grija sa nu-ti lasi cheile in portbagaj si sa il inchizi.:)
Sa o conduci sanatos.

Cu referire la cheie... Cheia are un cip de perimetru in plus fata de cipul de start. La recomandarea celor de la un service toyota am facut o proba.. am pus cheia pe scaunul din dreapta am inchis toate usile iar masina nu s-a incuiat singura.. (de fel se inchide la 2 minute daca o lasi aiurea descuiata sau uiti). Cu cheia in contact (pe off) nu se pune problema)... Asta cu referire la inchiderea automata (mentionez ca am versiunea SOL `04 - adica full)

Veve 22-05-07 02:17

@bluey... masina este peste asteptari la capitolul stabilitate avand in vedere pretul si standardele toyota. Vezi sa nu te fure prea mult servodirectia progresiva :)...

bluey 22-05-07 06:56

Quote:

Originally Posted by Veve (Post 913332)
Cu referire la cheie... Cheia are un cip de perimetru in plus fata de cipul de start. La recomandarea celor de la un service toyota am facut o proba.. am pus cheia pe scaunul din dreapta am inchis toate usile iar masina nu s-a incuiat singura.. (de fel se inchide la 2 minute daca o lasi aiurea descuiata sau uiti). Cu cheia in contact (pe off) nu se pune problema)... Asta cu referire la inchiderea automata (mentionez ca am versiunea SOL `04 - adica full)

Incearca sa descui portbagajul cu cheia si sa o lasi inauntru in timp ce il inchizi.Asta in timp ce restul masinii este incuiata.
Sa vezi cip de perimetru ce te asteapta.
Si fa asta la 1000KM de cealalta cheie :twisted:

Veve 22-05-07 08:59

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 913388)
Incearca sa descui portbagajul cu cheia si sa o lasi inauntru in timp ce il inchizi.Asta in timp ce restul masinii este incuiata.
Sa vezi cip de perimetru ce te asteapta.
Si fa asta la 1000KM de cealalta cheie :twisted:

Nu stiu.. eu am desfacut cheia si la mine cel putin asa era... Mentionez ca am senzorii de perimetru in stanga si dreapta pe plafon ca niste cuburi mici de zahar :)

Iar daca te referi la resoftarea cheii... aia e alta poveste.. io iti zic din ce-am incercat... da` uite o s-o fac si pe-asta cu portbagajul. Daca nu merge o bag in bidonul de apa de parbriz.. poate asa :D (glumesc)

bluey 22-05-07 10:42

Quote:

Originally Posted by Veve (Post 913446)
Nu stiu.. eu am desfacut cheia si la mine cel putin asa era... Mentionez ca am senzorii de perimetru in stanga si dreapta pe plafon ca niste cuburi mici de zahar :)

Iar daca te referi la resoftarea cheii... aia e alta poveste.. io iti zic din ce-am incercat... da` uite o s-o fac si pe-asta cu portbagajul. Daca nu merge o bag in bidonul de apa de parbriz.. poate asa :D (glumesc)

Daca vrei iti fac un DIY cum sa-ti incui cheia inauntru :P

mos_gherilla 22-05-07 10:55

2 Attachment(s)
eu trebuie sa-i schimb bara spate pt ca m-a agatzat una in trafic, vreau sa-i pun spoiler la luneta (ca in prima poza), sa-i pun xenoane si niste jenti cromate...

Veve 22-05-07 13:42

@bluey.... Si iti fac eu dupa aia un DIY cum s-o spargi sa recuperezi cheia :D

@mos_gherilla.. nasol cu bara :)... eleronul este 60 de euro.. iar xenoane nu exista inca. In cel mai bun caz pui o instalatie doar de becuri xenon (H7 - siemens), fara lupa si restul. Daca ai varianta normala (fara face-lift) poti sa iei xenoane de pe Corolla T-Sport sau Kompressor (alea stiam ca mai au), iar asa ceva nu gasesti la noi. Daca ai varianta cu face-lift... poti sa nu-ti mai faci sperante :)

Iar jante.. eu unul o sa pun ceva f sport... Masina nu prea se impaca cu bling-blingu` :) (parerea mea)

bluey 22-05-07 15:04

Quote:

Originally Posted by Veve (Post 913747)
@bluey.... Si iti fac eu dupa aia un DIY cum s-o spargi sa recuperezi cheia (parerea mea)

Iti dai seama ca il am si pe ala pregatit...
Cum crezi ca am plecat din Grecia???
Mi-a luat 2 ore sa intru in masina dar nu am spart nici un geam si nu am fortzat nici o incuietoare.;)

StefanVVTi 22-05-07 15:15

am trimis un mail la pilot******** si ei mi-au confirmat ca pot face orice kit exterior, "custom", dar dureaza undeva la o luna, timp in care masina trebuie sa stea la ei in service:rolleyes2

Bobby boss 22-05-07 15:41

E interesanta am vazut sa dispune de un comfort deosebit imi place si mie cat de cat da am vazut k nu e asa spectaculosa precum pare

StefanVVTi 22-05-07 17:08

Quote:

Originally Posted by Bobby boss (Post 913973)
E interesanta am vazut sa dispune de un comfort deosebit imi place si mie cat de cat da am vazut k nu e asa spectaculosa precum pare

ideea e ca nici nu incearca sa fie spectaculoasa :lol: imbina eficienta(consum mic pana pe la 3000 de ture) si oaresce senzatii(la peste 4000 rpm) 8) face de toate, in anumite limite, bine-inteles.

:twisted:

Veve 22-05-07 19:48

pentru pretul pe care-l are este mai mult decat bine. mai ales ca toyota este cea mai fiabila marca din lume. ;)... in state a batut in 5 ani vanzarile GM, Ford si Chevrolet :)

mos_gherilla 25-05-07 12:32

Quote:

Originally Posted by Veve (Post 913747)
@bluey.... Si iti fac eu dupa aia un DIY cum s-o spargi sa recuperezi cheia :D

@mos_gherilla.. nasol cu bara :)... eleronul este 60 de euro.. iar xenoane nu exista inca. In cel mai bun caz pui o instalatie doar de becuri xenon (H7 - siemens), fara lupa si restul. Daca ai varianta normala (fara face-lift) poti sa iei xenoane de pe Corolla T-Sport sau Kompressor (alea stiam ca mai au), iar asa ceva nu gasesti la noi. Daca ai varianta cu face-lift... poti sa nu-ti mai faci sperante :)

Iar jante.. eu unul o sa pun ceva f sport... Masina nu prea se impaca cu bling-blingu` :) (parerea mea)

de doua zile caut eleron cu 60 euro .... dar nu gasesc .... lumineaza-ma si pe mine de unde ....

Veve 25-05-07 12:42

Quote:

Originally Posted by mos_gherilla (Post 919066)
de doua zile caut eleron cu 60 euro .... dar nu gasesc .... lumineaza-ma si pe mine de unde ....

Ce ziceai ca ai?... E12 Hatchback sau Sedan?... Daca ai hatckback da.. am vazut cu 60 euro :)... si cu vreo 80 la un ungur de la 4tuning days :) revin cu info. Acum tre` sa plec.

mos_gherilla 27-05-07 14:36

Quote:

Originally Posted by Veve (Post 919076)
Ce ziceai ca ai?... E12 Hatchback sau Sedan?... Daca ai hatckback da.. am vazut cu 60 euro :)... si cu vreo 80 la un ungur de la 4tuning days :) revin cu info. Acum tre` sa plec.

bine... nu ai nici o obligatie... dar m-ai lasat cu ochii in soare...

All times are GMT +2. The time now is 20:14.

- Copyright 2026 4Tuning