Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golfulet I (poate cel mai vechi de aici) (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/28237-golfulet-poate-vechi.html)

razak 08-12-06 15:34

Re: Golfulet I (poate cel mai vechi de aici)

m-ai scutit de un atac de cord :D daca e de pe VW original inseamna ca e codita aia mica de sus nu? :) eu asa am dar in primavara va fi data jos :D

CJ-01-WOB 08-12-06 21:18

Quote:

Originally Posted by razak (Post 653173)
:D daca e de pe VW original inseamna ca e codita aia mica de sus nu?

.. doar GTi-ul a avut ''codita mica'' si din cauciuc nu plastic pe mk1!

banuiesc ca e modelul arhicunoscut nu?la mijlocul haionului

motan_misto 12-12-06 14:07

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 653360)
.. doar GTi-ul a avut ''codita mica'' si din cauciuc nu plastic pe mk1!

banuiesc ca e modelul arhicunoscut nu?la mijlocul haionului

La mine...e cel de cauciuc luat de la un G2....:D

ast3riCS 19-12-06 11:07

ai mai facut ceva la masinutza??? ceva nou......

motan_misto 19-12-06 14:43

Quote:

Originally Posted by ast3riCS (Post 667000)
ai mai facut ceva la masinutza??? ceva nou......

Nu prea...doar niste manare pe usi. Spre marea mea rusine:oops: nici macar eleronul nu l-am pus (desi erau 2 gauri de dat...). Nu am prea avut timp si acum e si vremea mai ciudata. Cum o sa mai apara cceva...anunt imediat.:D

motan_misto 18-01-07 14:28

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by motan_misto (Post 667270)
Nu prea...doar niste manare pe usi. Spre marea mea rusine:oops: nici macar eleronul nu l-am pus (desi erau 2 gauri de dat...). Nu am prea avut timp si acum e si vremea mai ciudata. Cum o sa mai apara cceva...anunt imediat.:D

Iata ca printre altele am reusit sa mai fac....unele "chestii":D

razak 18-01-07 14:33

faimoasa pleoapa facuta de protuning nu?

o am si eu pe masina :) da bine

motan_misto 18-01-07 15:29

Quote:

Originally Posted by razak (Post 703711)
faimoasa pleoapa facuta de protuning nu?

o am si eu pe masina :) da bine

Nu, nu e facuta de protuning. Este luata din alta parte. dar da bine intr-adevar.:D

thunder rock 24-01-07 14:54

Frumusete de masina.Imi aduce aminte de primul meu VW .Bafta la tunat..si tinand cont ca-i un diesel nu merita un extreme tuning..parerea mea.Roti ,paint, eleronasul ,pleoapa ,eventual stopuri clare, muzica si va fi un bijou.Sa ai grija de ea si va avea grija de tine

motan_misto 24-01-07 16:52

Quote:

Originally Posted by thunder rock (Post 713071)
Frumusete de masina.Imi aduce aminte de primul meu VW .Bafta la tunat..si tinand cont ca-i un diesel nu merita un extreme tuning..parerea mea.Roti ,paint, eleronasul ,pleoapa ,eventual stopuri clare, muzica si va fi un bijou.Sa ai grija de ea si va avea grija de tine

Merci de aprecieri. O sa am grija. Tuning extrem in nici un caz....ceva frumos cu siguranta.:D

razak 06-03-07 15:18

ceva nou? :)

dinteus 25-06-07 17:18

mishto golful tau...la golf ka sa tunezi nu tre neaparat sa pui,ci sa iei...si faruri/triple se gasesc pe net....super mishto...ca afara...adik normal...doar sunt de afara...imi place rosul pe golf 1...eu shtiu un golf 5 r32 roshu....cu capota si plafon negre...ai putea sa faci modificarea digitala sa vezi daca merge si ,daca iti place...sa faci si transformarea...mie cred ca mi-ar placea mult
succes in continuare....sa-tzi traiasca mashina :P

dubmaniacks 26-06-07 09:02

nu m-am putut abtine!mai ales ca esti de-al meu!man sa ai grija de masina!si doar atata-ti spun! smoke isn`t everything :D

P.s. motoru cum merge?

TRAIASCA DIESEL POWER! SI sunt deacord cu thunder ROCK ... un clean style si jante frumoase ... si ...si ... si ramai fara cuvinte ca si mine ... :D

BAFTA

motan_misto 26-06-07 17:50

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 967035)
nu m-am putut abtine!mai ales ca esti de-al meu!man sa ai grija de masina!si doar atata-ti spun! smoke isn`t everything :D

P.s. motoru cum merge?

TRAIASCA DIESEL POWER! SI sunt deacord cu thunder ROCK ... un clean style si jante frumoase ... si ...si ... si ramai fara cuvinte ca si mine ... :D

BAFTA

Motorul merge incredibil. Ai dreptate...fara cuvinte...o masina care a facut 30 de ani in februarie....si care merge si consuma cat consuma....este..nu mai am cuvinte. Nu are "climatronice" si "bizonice" dar e o MASINA. :D

CJ-01-WOB 03-07-07 16:18

cat iti consuma ? sincer

All times are GMT +2. The time now is 12:02.

- Copyright 2026 4Tuning