![]() |
Re: Punte Fuego vs Punte r18
2 Attachment(s)
Quote:
|
Tin franele foarte bine si cu tamburi. Eu am schimbat tamburii cu unii tipla ca tamburii puntii aveau uzura, am pus saboti si cilindrii receptori noi si nu am treaba. Singura chestie care nu mi-a placut este ca autoreglajul nu functioneaza cum ar trebui si tot manual se face mai bine.
|
O sa vad si eu cand o iau cum se prezinta tamburii, daca e nevoie schimb si eu pe acolo ce este necesar apoi o pun pe masina sa vad cum se comporta, oricum la 100 cp merge lejer :D oricum eu o sa o duc la un mecanic sa o regleze sa ii faca tot ce trebuie ca eu nu ma pricep, as vrea inca ceva sa te intreb, sa-mi fac rost si de o bara de torsiune si atunci e completa treaba pe spate.
|
Quote:
Quote:
Hai posteaza odata masina pe forum... |
Nu ii mai fac reglajul pentru 3 prezoane pentru ca deja am jantele in 4 prezoane cumparate si urmeaza sa le pun, asta daca imi intra sub pasaje ca mi-am luat niste oale pe 14 de 8J fata-spate :))
Modificarile sa pun discuri le voi face abia la primavara - vara cand o sa am piesele necesare (poate le prind la remat la mine) ca deocamdata e destul, oricum o sa vina iarna si nu merg eu cu 140 prin oras :)) liniute nush daca o sa se mai faca pe frigu asta... deci o sa folosesc masina pentru a merge la piata si duminica la biserica =)) O sa o pun si pe forum numai sa ii fac niste poze cand ajung acasa ca doecamdata sunt la camin la facultate. Nu pot sa prezint masina fara poze :)) |
Quote:
- bara de torsiune merge montata si ea ? sau nu am sanse sa o pun ? - cablu si sistemul de frana de mana ai pus de la dacie? (merge de la orice model? ) |
2 Attachment(s)
Quote:
Cablu de frana de mana eu am de tamburi mari de Dacie, dar eu am o prelungire de aproximativ 10 cm, la fiecare etrieri, asa am cumpara puntea de la un prieten, probabil conversia era a lui(ti-am pus poze) probabil merge cablu de frana de mana de tamburi mici De ce intrebi de conducte? Tu ai mai mult de 2?:lol: Teoretic trebuie sa ai acelesi conducte ca la puntea de Dacie, probabil putin mai lungi, conducta are un traseu putin mai mare la etrieri Pune si tu o poza sa vedem si noi Pe fata ce frane vrei sa folosesti? |
Eu totusi as vrea sa incerc acea bara sa vad cum se comporta masina, nu ma deranjeaza ca e rigida, chiar as vrea sa fie asa sa nu imi atinga in pasaje jantele ce vreau sa le montez :D
Eu am intrebat de cablu de frana de mana ca ma gandesc ca e putin diferit cel de tamburi mari fata de cel de tamburi mici sau alte modele ce mai exista. La puntea asta este alt sistem cu conductele, vine o conducta care intra in tamburu X apoi e alta conducta care iasa din tamburul X si traverseaza toata puntea si merge la tamburu Y. O sa fac maine poze si le pun pe forum. Pe fata am fuzete complete de dizel regaurite la 4x100 cu etrieri de nova. Pentru frana am pus o servofrana de R18 TS de care sunt foarte multumit :) Poti sa-mi spui si mie ce "unealta" trebuie sa cumpar sa desfac acel surubel cu model stea (cu care e prins discul la tine) ?? trebuie imbus cu cap stea sau o surubelnita?? ca sunt in dubiu aici :D |
Daca nu gasesti cheia necesara sa desfaci acele suruburi o dalta si un ciocan rezolva problema. Cablul de frana de mana l-am pastrat pe cel al puntii care este la fel ca cel de la puntea de breck. Si bara de torsiune pune-o pe cea de 18 nu te lua dupa nataraul de DVL.Conducetele de frana de Reno am renuntat la ele ca erau din fier si erau corodate, asa ca am ales sistemul de berlina cu teu s conducte separate dupa cum vezi si in pozele puse de tine mai sus.
|
Quote:
Si la mine sunt conductele de fier si sunt vai de mama lor :)) o sa pun unele noi ca sa fie totul bine. Cu ce ai acoperit tu gaura de iesire de la tambur de unde pleaca conducta spre celalalt tambur ? |
Nu am acoperit nici o gaura. Am pus cilindrii noi de breck.
|
Quote:
Bolidule, degeaba zici tu, dar bara aia de 18 este de 28, cea mai mare bara la Dacie a fost de 19, eu zic ca o sa fie foarte rigida de spate, pe fata presupun ca ai bara de Papuc Diesel de 22 nu? O sa vezi ca o sa te chinui sa o montezi si o sa fie foarte rigida de spate si o sa renunti la ea..... nu ai asa mare greutate pe spate ca sa zici ca ai nevoie de o bara antirului mare ca sa compenseze, in fine, piesele tale tu alegi ce faci:lol: Ca fapt divers, un amic a avut una similara, a puso pe o sportiva, a vazut ca este super rigida si sa linistit, a dato jos si acum merge cu 2;) Astept pozele |
Quote:
|
Quote:
Si da intradevar nu are 28mm are 26mm;) dar stiu ca sau facut si de 28mm:D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2026 4Tuning