![]() |
Re: my dream car....or not :)
is pe 17 :(
|
Quote:
|
Codita de rechin va place ?
Oricum nu se papa nici cum chederele de la geamuri cromate cu jantele negre.... ori polishezi buza la jante ori schimbi chederele parerea mea. Bafta |
o sa le vopsesc sa vad cum arata ....oricum voi fi pieton o luna si am timp de ea sa o fac :)
|
mie imi place modelul...culoarea...chiar si rotile(dar nu pe negru) numa cu bara spate nu ma impac...dar tu sti;)
|
18 cu 8 si 9/10j trebuie ...vad ca sunt modificate si aripile ...intra lejer ...
|
Momentan...vb romanului ..."dupa buget " :)
|
1 Attachment(s)
grilele alea de m de pe aripi cine le`a pus? :)
|
fostul proprietar...eu nu am facut nimic la masina inca. e exact cum am cumpart'o. de ce is najpa? Masina arata mai bine in realitate ;)
|
un mic sfat: fa'ti grilele negre sau jantele argintii, nu da bine deloc negrul cu cromul. si ar da mai bine bara spate de m sau cea stock, la fel si pragurile :) mult noroc in continuare.
|
Dap stiu...chestia cu bugetul e cam drastica... o sa revin la masina anterioara pe timpul iernii sa ma pot ocupa de asta (Dacia 1310 din 98 fiind masina anterioara)
Vreau sa ii pun bara fata de Mtehnic 2 , praguri de M3 si bara spate tot de M3 |
Quote:
|
Dap ai dreptate.....sunt puse invers....si abea acu am vazut....ms de sfat o sa le schimb :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:25. |
- Copyright 2026 4Tuning