![]() |
re: Vw Golf Cj32WOB
Am vazut masina la tg mures,draguta :D
|
locul 3 la tg mures acelas scor 141.9 db
|
Quote:
|
mersi...:d
|
Quote:
Forza CSR !!! |
Felicitari pentru locul obtinut. Bafta cu noua masina. Consider ca motorul este ff bun pentru ceea ce doresti tu sa faci
|
mersi..da motor e foarte bun pentru ce vreau sa eu sa fac deocamdata ma duc pe audio dar voi trece si la exterior cand stiu ca am terminat cu audio
|
Bravo tinere!
Numa ti-am zis...tre sa mai lucram la consum:)) |
da mah daca ma duc la bucuresti incerc sa scot consum de 3.0 :)))) tu cum stai cu suspensia ?
|
Quote:
Ii numa pe spate... abia am reusit sa o ridic inapoi fara cheia aia.Cu jantele astea arata prea charaghios asa low cum era. Se tine azi adunarea? |
da da se tine ..cred ca la atelier avem detalii mai pe seara iti dau jantele mele si imi dai a tale si suspensia :))
|
Mno bun sa imi zici...deal!:))) io ma duc oricum de pe acu in zorilor sa mai strang una alta..ne auzim !
|
Mno sa ai grija de jantele alea tinere:))) nu de alta da am gasit amortizor nou:))
|
6 Attachment(s)
a trecut mult timp si nu sa mai lucrat masina dar am cumparat intre timp un cd player cap de serier pioneer p88rs2 de care sunt foarte multumit si am reusit sa fac si semnalizarile la far ..vor urmare lupe sper ca in luna februarie sa le achiztionez si sa le montez..
|
Vecinu DD pune poze cu sistemul ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:55. |
- Copyright 2026 4Tuning