![]() |
Re:
Quote:
Opelul are 136 si BMWul are 150 de cai |
Pai se compenseaza k e benzina si k are 16v !
|
dar BMW e tot BMW :D bine ca la capitolu diesel nu cred ca sta prea bine... grupu vw l-a cam intrecut dupa parerea mea.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Daca este vorba de o cursa mai lunga de 400 m atunci e clar ca ori a fost blat (Opelu are mult mai multi cai / BMW-ul are mult mai putini) ori BMW-ul a avut un sofer nashpa. Sa fiu iertat dar nu se poate ca un TURBO diesel cu injectie directa si cu mai multi cai ca o benzina aspirata nu poate pierde la peste 500 m. Poate avea frana de mana trasa? :roll:
|
Re:
Quote:
|
andrei23 vin-o pe la c-ta sa vezi bmw-uri de 200 de cai papate de espero 2.o sfi :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
OT:
Exista 20v in grupul VW (vezi motorul de 1.8 125 cai), la Ferrari (3550 si multe altele. |
Re:
Quote:
|
andREI23 sa stii ca nu era trasa frana de mana la BMW. Si m-am dat de 2 ori cu Opelul pentru ca nici eu nu intelegeam cum poate sa ma faca. Ambele curse au fost identice. I si a II-a eram in fata lui , la a III-a eram la egalitate si dupa aia ma depasit si s-a dus..... eu cred ca are mai multi cai si nu mi-a zis sau nu stiu poate din cauza ca eu sunt diesel el benzina, el are masina mai usoara a mea e mai grea. Nu stiu ce sa zic dar sa stii ca nu sunt eu de vina pentru ca sunt fata. Nu mai gandi asa. Bmw-ul meu are 150 de cai dar aici nu tine de sex ( nu conteaza ca sunt fata) si daca nu ma crezi poti sa te dai tu cu el cu bmw-ul meu sa vezi ca te face si pe tine.
|
crezi ca daca ai mai multi cp automat il faci ? ... totusi ala e nscul nu e chiar asa usor de facut ;)
|
Stiu ca nu e obligatoriu sa il fac daca am mai multi cai dar totusi este diferenta de cai cam mare....136 - 150. In fine. NSC-ul cred ca ia facut ceva la masina aia dar nu recunoaste.
|
propun sa ii salti capota ( de la masina ) si sa bagi un ochi , poate zaresti ceva , eu cred ca totusi ar trebuii sa-l crezi pe cuvant caci nu ar avea de ce sa te minta , in privinta cailor , oricum sa stii , e de laudat ceea ce faci tu ;) succes in continuarea si la cat mai multe victime ;) b`bye
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:31. |
- Copyright 2026 4Tuning