![]() |
Re: TA-TECHNIX - cele mai mici preturi
salut.m-ar interesa si pe mine pretu la o suspensie reglabila pt un bmw e36 316 94.merci
|
Quote:
TATechnix reglabila inaltime - 229 euro SS Supersport (amortizoare Bilstein) reglabila inaltime - 300 euro K-Sport reglabila inaltime, duritate 36 pozitii, flanse pillowball, monotub inversat - 985 euro |
o reglabila pe inaltine pt o honda civic ej9 an 96
|
Quote:
TATechnix reglabila inaltime - 245 euro SS Supersport (amortizoare Bilstein) reglabila inaltime - 300 euro K-Sport reglabila inaltime, duritate 36 pozitii, flanse pillowball, monotub inversat - 985 euro |
Salut,
Pentru BMW E36 325i Cabrio, ce suspensii reglabile spate ai si la ce pret. P.S. Masina are 1500 kg in talon, am luat niste arcuri sport de E36 si s-a lasat ff mult, probabil trebuie speciale de cabrio. Mersi. |
Quote:
suspensiile regalbile vin doar la set complet (fata + spate) TaTechnix reglabila inaltime - 229 euro SS Supersport (amortizoare Bilstein) reglabila inaltime - 300 euro K-Sport reglabila inaltime, duritate 36 pozitii, flanse pillowball, monotub inversat - 985 euro |
un pret te rog pt o reglabila BMW E39 520d
merci |
Quote:
SS Supersport (amortizoare Bilstein) reglabila inaltime - 350 euro K-Sport reglabila inaltime, duritate 36 pozitii, flanse pillowball, monotub inversat - 985 euro |
sal ai cumva reglabila si de Golf 4 1,9 tdi an 2002,model/pret ,ms frumos
|
Quote:
SS Supersport (amortizoare Bilstein) reglabila inaltime - 290 euro K-Sport reglabila inaltime, duritate 36 pozitii, flanse pillowball, monotub inversat - 985 euro |
doar amortizoare spate sport pentru un e30 la ce pret sunt ?
|
Quote:
|
salutare
pentru e34 berlina ce suspensie ai?preturi? am 4 amortizoare stock monroe dar vreau sa le pun cu arcuri sport,ce anume recomanzi? tot kitul sau o combinatie cum gandesc eu.. astept raspuns multumesc |
Quote:
suspensie completa ss supersport - 310 euro 40/40mm |
sal, o bara de rigidizare pt un e34 din 90 535i ai?cred ca trebuie deaia curbata..ca dreapta nu cred ca intra...adik nu mi se mai inchide capota :p....daca ai....la ce pret?ms!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:20. |
- Copyright 2026 4Tuning