![]() |
Re: Kitch-uri made in SM
bunul gust nu tine de bani, Under VT.
|
gusturile nu se discuta......
|
@ Juana: oh, ba da. Aici tocmai asta e topicul threadului. Gustul indoielnic al unuia sau al altuia in materie de modificari aduse masinii sale.
|
Quote:
|
nu am scris ca au fost cheltuiti 2000E pe exteriorul masini...nici vorba stiu ca a fost facuta din bani putini...eu am scris ca nu toata lumea isi permite sa cheltuiasca atatia bani...poate nici el si de aia nu arata asa grozav sau poate nu vrea sa bage mai multi bani intro dacie...
|
ala albastru???
|
da .. bineinteles ca ala albastru`. mai este vre-un alt oltcit modificat asa sa se vada ?
si daca lucra mai bine la el poate iesea ceva fain .... ca mie imi plac masinile alea si dak le faci mai cu gust poate iesi ceva foarte fain |
daca de ala ii vorba,ii ok,ii fainut....numa gentile alea ar trebui schimbate....
|
C Oltcit? Poze? Asa e dak nu mai ies toata ziua din birou...
|
da ce faci la birou?aha...cu secretara aia care ai pus-o pe net:)
|
1 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1166209756 Stiu ca aicea se pun doar kitch-uri din sm dar eu va arat 1 kitch din Portugalia,are 3 roti si ii "tuning" :chainsaw:
|
1 Attachment(s)
logan cu capapc de mercedes:D
|
asta ii la ordinea zilei:):)...
|
Oltcitu albastru este al meu si dupa mine arata si merge chiar foarte bine, doar ca inca nu e gata, ca de obicei problema banilor, legat de jante, nu o sa ii pun jante ci capace, asta e, nu vreau sa dau 600E pe jante si cauciucuri, cel putin nu acuma. Poze cu oltcitu sant la masinile si userii nostrii, normal ca arata mai bine cu jante, telescoape sport si lasata mai jos cu vreo 10 cm, dar ,,drumurile noastre toate" nu imi permit, nu vreau sa imi las spoilerul prin nu stiu ce groapa, iar citch, oricum, din orice unghi ma uit la ea, nu e.
|
Important este sai placa proprietarului si apoi conteaza parerea celorlati.Aproape in fiecare zi vad olcitu pe langa unio acolo la rds.Toba nu prea arata bine cred ca iar trebui un capat nou daca se poate :)
Numai bine. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:01. |
- Copyright 2026 4Tuning