Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele Mele - Cozmescu Alin (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/281288-machetele-mele-cozmescu-alin.html)

klauzephoto 06-10-11 14:52

Re: Machetele Mele - Cozmescu Alin

greu pe doua scale....nu recomand nimanui asta. o sa pun si io dacia...din editia de test si mai incolo si pe asta....dar sa se adune mai multe asa....astept cu interes poze cu 143 fireste.

Cozmescu-Alin 06-10-11 17:53

Quote:

Originally Posted by klauzephoto (Post 4628220)
greu pe doua scale....nu recomand nimanui asta. o sa pun si io dacia...din editia de test si mai incolo si pe asta....dar sa se adune mai multe asa....astept cu interes poze cu 143 fireste.

TU ! E numai vina ta !

Eu colectionam scara 1/18 dar TU m'ai facut sa ma mut si sa trag mai mult spre 1/43! TU!

mac_rineanu 06-10-11 18:15

Sal`tare. Frumoasa doamna Dacia 1300... am cautat acum ceva timp una scara 1/1 pe care sa o reconditionez in stadiul in care a iesit pe poarta fabricii.
Din pacate se pare ca nu mai exista una cu vechiul bord, fara triple mari ci cu cele mici etc., pe scurt fara modificari.
M-am bucurat enorm cand au scos testul cei de la DeAgostini si am constatat ca unul din orase e la 15 Km de mine (Galati). Posed toata editia test in dublu exemplar, nu voi da nici unul din ele, si pt a fi sigur ca nu ratez nimic mi-am facut abonament pentru cea noua, cu toate ca le voi cumpara si de la chiosc.
Cea prezentata aici e editia noua si care e mult superior realizata fata de test. Ce am putut remarca la prima vedere e ca, asa cum avea si originalul exista o singura oglinda exterioara de forma si mod de amplasare corect, aerisirile de pe aripile spate, ornamentul cromat de deasupra usilor, capacele jantelor, busonul rezervorului, butonul portbagajului, toate sunt conform originalului.
Singurul lucru pe care l-am observat eu fata de cea 1/1 (tatal meu a posedat un exemplar nou nout de 1300 si nu 1310), e ca lipseste ornamentul cromat de deasupra pragurilor.
Sunt convins ca nu von fi dezamagiti tinand cont ca (probail din sondaje) au realizat cat de atenti suntem la detalii.
Alin, sa nu-ti para rau ca te-ai apucat si de 1/43, si eu colectionez 2 scari (1/24 si 1/43)
Felicitari pt achizitie.

Cozmescu-Alin 06-10-11 19:29

Quote:

Originally Posted by mac_rineanu (Post 4628572)
Sal`tare. Frumoasa doamna Dacia 1300... am cautat acum ceva timp una scara 1/1 pe care sa o reconditionez in stadiul in care a iesit pe poarta fabricii.
Din pacate se pare ca nu mai exista una cu vechiul bord, fara triple mari ci cu cele mici etc., pe scurt fara modificari.
M-am bucurat enorm cand au scos testul cei de la DeAgostini si am constatat ca unul din orase e la 15 Km de mine (Galati). Posed toata editia test in dublu exemplar, nu voi da nici unul din ele, si pt a fi sigur ca nu ratez nimic mi-am facut abonament pentru cea noua, cu toate ca le voi cumpara si de la chiosc.
Cea prezentata aici e editia noua si care e mult superior realizata fata de test. Ce am putut remarca la prima vedere e ca, asa cum avea si originalul exista o singura oglinda exterioara de forma si mod de amplasare corect, aerisirile de pe aripile spate, ornamentul cromat de deasupra usilor, capacele jantelor, busonul rezervorului, butonul portbagajului, toate sunt conform originalului.
Singurul lucru pe care l-am observat eu fata de cea 1/1 (tatal meu a posedat un exemplar nou nout de 1300 si nu 1310), e ca lipseste ornamentul cromat de deasupra pragurilor.
Sunt convins ca nu von fi dezamagiti tinand cont ca (probail din sondaje) au realizat cat de atenti suntem la detalii.
Alin, sa nu-ti para rau ca te-ai apucat si de 1/43, si eu colectionez 2 scari (1/24 si 1/43)
Felicitari pt achizitie.

Multumesc man!

Intradevar e o scara foarte foarte frumoasa care prezinta o diversitate remarcabila. Bineinteles ca si eu mi'am facut abonament:lol:

2010 06-10-11 19:56

next...

2010 11-10-11 13:31

LA MULTI ANI FERICITI ALINE...18 anisori:drunk:

Cozmescu-Alin 11-10-11 13:39

Multumesc ! Multumesc mult Costi !:D

Andrey_9 11-10-11 17:34

La Multi Ani! ;)

s3rgyu 11-10-11 17:36

La Multi Ani ! :drunk:

Cozmescu-Alin 11-10-11 17:58

Quote:

Originally Posted by Andrey_9 (Post 4638586)
La Multi Ani! ;)

Multumesc!

Quote:

Originally Posted by s3rgyu (Post 4638592)
La Multi Ani ! :drunk:

Multumesc !

Zignum 11-10-11 18:19

Happy Birthday si la mai multe machete frumoase! :party:

bmwh548 11-10-11 18:29

Majorule, ziua ta n-a fost ieri? :lol: La multi ani!

Cozmescu-Alin 11-10-11 18:31

Quote:

Originally Posted by Zignum (Post 4638673)
Happy Birthday si la mai multe machete frumoase! :party:

Multumesc!

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 4638708)
Majorule, ziua ta n-a fost ieri? :lol: La multi ani!

Ba da:lol:

mac_rineanu 11-10-11 20:34

Sa traiesti...inteleg ca poti sa iesi la "carciuma" cu baietii ... legal.
LA MULTI ANI.
Si vezi tu de`acu`ncolo :poke:

Cozmescu-Alin 11-10-11 20:39

Quote:

Originally Posted by mac_rineanu (Post 4639112)
Sa traiesti...inteleg ca poti sa iesi la "carciuma" cu baietii ... legal.
LA MULTI ANI.
Si vezi tu de`acu`ncolo :poke:

Multumesc Multumesc!

Da asa e! Si pot sa primesc si tigari in cluburi:lol: yeeeee!

In rest cam atat cu beneficiile:lol:

All times are GMT +2. The time now is 23:29.

- Copyright 2026 4Tuning