![]() |
Re: dacia berlina
gotti , nu gotty
|
:) deocamdata nu investesc nimic in ea, o tin doar de oras... sunt multumit de ea, si de cum arata, si de cum merge si ... cam atat :)
|
Tu sa fii multumit de ea nu noi si tie trebuie sa iti placa ... laso cat mai simpla ca e mai frumoasa ... cum ziceai niste jante si gata ... RESPECT
|
1 Attachment(s)
am schimbat un pic look' ul :D
|
Nice ... daca ai lasao putin mai jos ar arata si mai bine ... tine-o cat ma simpla ;)
|
arata mai bine fara capace.
|
hmm... acum depinde de fiecare masina, pana acum a mea arata mai bine cu decat fara :D
|
simpatica si inocenta...
|
frumoasa masina doar e "noua" pune inca o bara de torsiune pe spate nu o sa iti pice rau deloc, 10lei la dezmembrari
:!: capacele alea "spitate" nu imi plac si oricum capacele la o roata nu fac nimic altceva decat sa iti retina uzura de la placute :rolleyes2 din partea mea poti renunta si la "ornamentul ala dupa usa" care totusi are un grad de utilitate dar nu prea da bine....:rolleyes2 |
mai bine dadea cu capacele alea de dinainte;)..sau cum ai zis..skimba-i jantele,ar da frumos..oricum ar da bine la putin "tunat",k e galbena si arata bine;)
m`am bagat si io in seama nitel:rolleyes2 |
da capacele jos... in rest arata bine.. ;) mentine-o asa :)
|
am si eu o dacie asemanatoare .....numai ca e alba ..eu iam pus decat niste spoielre finute de bazarsi praguri e mai lasata ca a ta .....si este de ajuns ...daca iti pui o sa vezi ca o sa dea bine ...atat nu mai mult ....nu sa o umplii de toate porcariile ..si niste folii ar da bine
|
well, multumesc pt aprecieri si sfaturi, dupa cum am mai spus, nu investesc nimic in ea, o tin doar de oras... sunt multumit de ea, si de cum arata, si de cum merge.
2 din capacele anterioare s-au pierdut, gropile-s de vina, a trebuit sa iau altele, si astea mi s-au parut ok, nu prea am vazut pe alte masini (pana acum) Cam atat, va pup pe toti si bafta cu proiectele voastre :D |
mijto dacia, bag seama ca nu e modificata deloc.oricum arata bine avand in vedere ca e noua, parca are garda mai joasa pe spate, ai coborat.o tu sau ai persoane in masina :D. daca nu apare bine comentu ,scz is nou in forumuri. bafta la "tuningat" dacii :)
|
asculta-l p SGM, jos capacele!!! JOS CAPACELE..._asa k parere,
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:31. |
- Copyright 2026 4Tuning