![]() |
Re: Paintbrush Steph
o capota de g2 in lucru.e un baiat de nota 10 cu simtu umorului!
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1165775259 |
se pare ca am avut dreptate cand am zis pe celalt thread ca e o capota de golf 2
si spun si aici ca e superba :) |
1 Attachment(s)
..........................respect
|
saaaaa-mi tarai .......... ! :) eu inca nu am vazut-o pana acum in stadiul asta !
super !! |
chiar ca arata f.bine....felicitari lui Steph
|
fain fain...
|
2 Attachment(s)
O capota Calibra. Sper ca ajung sa termin toata masina in curand...
Stima, Steph. |
Pffffffffffffffuuuuuuuuuuu super:-o.................aia da........felicitari......
|
cine se stie ... se stie ...
felicitari inca o data :) |
ce super o iesit,foarte fain.....Steph o sa vopsesti toata masina in continuare?....ai gasit vopsea pt masina,ca data trecuta parca ziceai ca ce ai nu ii buna ca se da jos......bafta in continuare.....
|
Multumesc baieti!
Da am gasit vopsea, doar ca e putin cam scumpa, dar culorile sunt foarte frumoase, si clare. Masine va fi vopsit in intregime, stilul ramane, dragoni si alte minunatii... :) Multumesc inca o data si va tin la curent. P.S. vopseaua se poate aplica atat pe masini cat si motociclete, casti, hartie, tricouri, jeens, pereti exteriori si interiori, plastic etc., if you guys know what I mean ;) Steph. |
si dak faci pe jeans.. la spalare nu se deterioreaza.. ? k m-ar interesa.. :D si cat coco tre.. ? $$ ?
|
Pe jeans se aplica o vopsea speciala pentru textile, dupa terminare si inainte de spalare se da peste ea cu fierul, sau cu un aparat ce sufla aer cald, foarte cald, dupa aceea se spala o data in apa de vara :) si nu mai iese.
Daca te intereseaza ne intalnim si discutam ce exact ti-ai dori pe ea si conform complexitatii desenului ne intelegem noi intr-un pret de reclama ;) Stima! |
Fratzilor, o propunere...
Ce ar fi sa-i dam la stephio de lucru? Niste tricouri cu NLR-team? Astept pareri |
Si eu...........ne zice Steph cat ne costa si punem mana de la mana sa facem cateva:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:26. |
- Copyright 2026 4Tuning