![]() |
Re: Cel mai urat SUV?
podiumul meu:
1. Kyron FARA EZITARE 2. Tribeca - la mare distanta de locul 3 3. Cayenne |
Interesant poll...in genul "care e cea mai urata fata dintre grasele astea" :lol:
|
votat kyron...de ce? are un client de al meu,la 35.000 de km,s-a dus grupu...la 50.500.....garnitura chiloasa arsa......o pocitanie de masina,un asa zis suv pentru cei nu ai bani de`un touareg sau patrol........clar v-a castiga poll-ul
|
locul 3.....Subaru Tribeca
locul 2.....Nissan X-Trail, iar locul 1....castiga cu detasare si aproape in unanimitate ............................SsangYong Kyron !!!!!!!!! |
Quote:
|
kyron all over...
dupa care vine din spate subaru tribeca... |
din ce mi-am dat seama in poze , tribeca e urat cu draci din fatza....la interior nu arata chiar foarte rau:).....
In realitate n-am vazut dar cred ca m-as speria mai tare |
Subaru Tribeca== ext f urat...interior f reusit zic eu....
Nissan Patrol=== dulap rau,aspect invechit,dar totusi impunator pe strazi deci intre astea 2 subaru castigator :) |
Oricat s-ar stradui Kyron, Tribeca etc, nici unul nu poate fi mai urat ca Hummer H2 :D
~Nautilus |
Quote:
+Pt interior si un MARE - ptr exterior. Sunt curios ce vanzari va avea masina la noi. |
imi cam face cu ochiul SsangYong Kyron .... si imi vine sa vars!
|
Din toata puterea cuvantului votul il dau lui Ssang Yong Kyron, la ce s-au gandit ei cand l-au facut?????
|
sang yong' u e cel mai urat , l'am vazut si pe strada si e urat ,.
|
Quote:
|
Cred ca merg pe Tribeca...exteriorul arata ridicol. Dar nici SangYoung nu e departe.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:40. |
- Copyright 2026 4Tuning