![]() |
Re: Ford Mustang by Giugiaro
Interiorul superb,dar a pierdut la exterior la capitolul agresivitate...doar fata mai pastreaza ceva din ceea ce eram obisnuiti sa vedem la Mustang.De apreciat sunt usile prin deschiderea lor si parbrizul...mai bine zis parbrizul-plafonul-luneta care aduc un aer ceva mai elegant.
|
fuck
sincer cred ca e cel mai misto este cel mai misto,singurul musle car(modern)care imi place ffffffffff misto si cred ca se si conduce bn |
alte OZuri mai frumoase nu gasea ?:) ...
bot de Mustang ... spate de Ferrari 612 Scaglietti...are si putin din EVO X la partea frontala :D |
un exemplu dat americanilor de design european adevarat. asa ar fi trebuit sa arate buturuga aia de ford mustang:D
|
!!! No Comment !!!
|
Quote:
|
Quote:
zic eu...in masivitatea la care n-a renuntzat....in acel V8 de 500 de cai.....hmm ...si sigut ar mai fi |
Quote:
eu unu nu vad nici o asemanare la spate cu Ferrari 612 Scaglietti.....corecteaza-ma dak greshesc dar Ferrari are stopuri rotunde....a lu' asta is de-a dreptu triunghiulare.... |
Quote:
|
arta fain masina nam ce zice ...numa k dak vad americanii sar putea sa-l impuste pe giugiaro ...totusi mustangu e mustangu...
|
Nu am cuvinte prieteni e super super frumos eleganta still si rafinament
|
In general Mustangul e muscle car american de traditie. Linia pe care o are acum e revolutionara, dar eu cred ca arata super bine.:twisted:
|
nu imi place.e frumos dar are ceva care nu ma convinge.
|
da intr-o latura neplacuta... parca e mai "dresat" asa... nush exact dar parca aduce a masina de femeie... sweet, lovable... mustang ne-a obisnuit cu design feroce, masculin si personalitate abundenta... asta parca e o transformare a unui cal naravas intr-un ponei... degeaba are acuma 500 de cai... au decazut si au fost inlocuiti de poneii de la zoo din baneasa...
|
frumos tot cu exceptia stopurilor ...;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:07. |
- Copyright 2026 4Tuning