![]() |
poate ca e lowrider... :lol:
moaaaamaaa da aia alba e ca curu :lol: :lol: :lol: |
fata daciei albe e cam naspa ,parerea mea
|
1 Attachment(s)
chain tuning
|
lool
asta am ami vazut-o... da e bethon oricum :D |
1 Attachment(s)
dacia din c cu neonu verde :lol: :lol: :lol: :lol:
|
buahahahahahahahaha asta tre pusa la kitsch tuning nu la dacia tuning hahahahahahahhahahahhah :D :D :D :D :D :D :D
dorule vad ca merge cablu de date pt burn unde pui poza ???? pt cei ce nu stiu la o adunare de masini in c..... a aparut turbaciunea asta de masina cu un neon de casa ,repet de casa verde ce se vede ca un acvariu din spate si pe capota un cap de leu sau diavol de la chupa chups |
1 Attachment(s)
extreme tuning :D :D
|
ow shit... solnitza?
|
super nova aia din feleac
|
lol... fain lok... fix langa panou
|
asculta baiatu cu capu de schelet o populara.......la maxim .
|
Am vazut in ZARAGOSA o dacia 1300 alba , cu bullbaruri fatza spate , da nu arata deloc rau ! initial nu am remercatò numai cand m0am uitat la numar , si am vazut ca nu e de RO ..inox, lasata asa mai jos ...nu arata rau!!!! si bulbaruri adrvarate nu cum is alea negre peste numar numai .....
|
piry ... la tine aia e lb italiana ?
mie imi suna a spaniola ! |
Stefan ...la nova aia ce tuning e ? fusta de la spoiler ? ...iar in primul rand sa stii si tu ca un tuning adevarat nu se face cu capace la roti ! :wink:
iar in legatura cu \"curma\" de la dacia galbena sau low-rydere in general...nu se ridica , cand ia curba ...au un sistem de directie modificat ...probabil asa e si dacia galbena ! :wink: :lol: |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:06. |
- Copyright 2026 4Tuning