![]() |
Re: Skoda Octavia 2 RS
Am cumparat pleoapele si grilajul deja dar numai sambata am programare la Cluj si atunci mi le pune... mai pun poze dupa ce sunt montate ok? ;) pa pa.
|
Parca vad ca acum nici nu mai treci prin Sibiu pana la anu de nu-ti mai recunos masina cand vii :D
Ti-am zis sa nu o tai pana nu facem poze cu amandoua da te-ai sustras. Ai putea sa te "plimbi" pana aici sa facem poze dupa Craciun :D |
5 Attachment(s)
Sa pun si eu cateva poza cu rabla omului
|
Uita poza acum si cu pleoapele si grilajul... urmeaza sa-mi scot inscriptia Octavia si sa pun emblema de racing peste cea de skoda in spate...
http://www.freewebtown.com/zeul/rs7.jpg numai bine... |
Imi pare rau ca te dezamagesc GTIule dar deja am inceput mosificarile la ea... dupa craciun o sa trag o fuga pana la Sibiu k trebuie sa-mi cumpar oricum Anti-radar si vin sa facem poze... pa pa.
|
Asa mai zic si eu Bulbucan....alta viata..nu-i asa ca arata mai bine acuma...are alta fatza masinutza:)...data viitoare sa vedem poze si cu "posteriouru' " masinutzei...:))
|
aaa...sa nu uiti si de eleronu de luneta asta daca nu le-ai pus deja inca...nu imi dau seama din poza...daca il bagi pe asta si emblema...masina ii gata aranjata...succes...numai bine incontinuare
|
Dupa ce-i aranjez spatele pun si geamurile negre fara care nu pot concepe masina mea :)) alexutzu07 imi pare rau k te dezamagesc dar nu-mi place de nici o culoare eleronul de pe luneta sus si n-am sa-l pun... oricum sper sa-ti placa cum mi-o voi aranja eu... ;) numai bine..
|
si nu mai zice nimeni nik? :))
|
Sa nu uiti sa-ti pui suport de nr cromat si in fata...si in spate!!! :D:D:D
K ti-am zis ce le fac daca te prind cu asa ceva!!! Si daca nu vopsesti rama aia cromata de la grila noua ti-o vopsesc eu cu marker!!!:D |
Esti dus GTIule... :)) tre sa ma ascund de tine prin sibiu :))))
|
Felicitarile mele!
Scuze de intarziare :) masina este OK OK . PS folie pe geamuri neaparat. . |
Quote:
|
Quote:
|
Arata bine cu grila si pleoapele schimbate!!;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:32. |
- Copyright 2026 4Tuning