![]() |
Re: bmw m3 UnderConstruction!!!
ala rosu a fost al unui prieten da la dat pe un a8,mustar tot al unui prieten la dat pe un m5 al meu e negru..azi lam dus la vopsit..poze pe maine ca azi nu am avut timp sai fac
|
Da...am auzit zvonuri ca s-o vandut M3-u' mushtar de la vechiu' proprietar si de acolo presupunerea ca l-ai luat tu. Felicitari pt mashina si ashteptam sa o vedem prin Sibiu. Cl-u il mai tzii? Mai "traieshte" fostu seria 3? scz de OT;)
|
il tin si cl-u lam.... bmw-u lam
vazut de vanzare pe 4tuning e pe la tm... |
2 pagini pline de "respect"......pana una alta baga pozele daca vrei sa creada careva
salut |
:))) voi nu creca suntetzi sanatosi mah....ce vi se pare asa iesit din comun?
|
sincer , modificarile sunt iesite din comun pt un m3 ... sau nu ai stiut sa le enumeri mai credibil :)
|
Quote:
|
Quote:
sirena,girofar......oi fi gabor....scuzama ca ma bag dar pana nu pui poze din care sa reiasa ca ai masina in posesie ,ptr mine topicu asta e ca multe altele....adica useless daca cumva o sa pui poze io retrag ce am scris mai sus salut |
:))pai trebuie sa fiu gabor ca sa imi pun sirena?si pe cl-u am si astea mi le pun sa se dea toti si sa trec eu:))
|
acum incerc sa pun pozele si u merge nu stiu dc?...
|
ok....deci retrag ce am spus ,am vazut mertu,superb.....hai ca ai pus poze cu mertanu tre sa poti si cu bmw-u.....
apropo frumos mertanu salut |
nu stiu dc nu merge da intr o ora maxim sper sa le pun
|
13 Attachment(s)
poze pt toma necredinciosu!!!:)))
|
:(( stricara bunatate de masina cu pozele astea ... revino cand e gata tuningu ... apropo ce performante are bmw u ? si ce model e .... ? nice ....
|
e 2004 si are 36.000km 0-100km 5.2 scrie pe site la bmw...dar cutia este smg si are o smecherie care se numeste f1 speciala numai pt liniutze da nu stiu exact cat scoate cu f1 nu am cronometrat...masina e la vopsitor o sa pun poze noi dupa ce o scot si i montez interiorul...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:32. |
- Copyright 2026 4Tuning