![]() |
In momentu asta asa arata si kadetu meu ... la vopsitorie :( ... sper sa iasa ceva din transu ... oricum GSi -u e visu meu ... motorasu ala de pe ea e o advarata opera de arta (pt vremea lui) si chiar in zilele astea.....pacat k la kadeturi cea mai mare problema e tabla ... calitate ffff proasta ..... Asteptam poze ... sunt f curios :D
|
5 Attachment(s)
SI poze DUPA SPER SA VA PLACA DAR NU LE_AM FACUT PE ZI :oops:
|
felicitari..a iesit super..eu stau langa tine..in blocul 24 :) ..dar nu am mai vazut masina de vreo 2 luni asa...eu am un bmw negru..poate ne vedem si mai vorbim..tot suntem vecini..BAFTA in continuare...
|
Frumoasa culoarea ! O intrebare daca nu deranjez cat te-a costat vopsitu?? :roll:
|
din fata zici ca e tico ...oricum a iesit misto ! felicitari
|
masina arata super......Felicitari are si un aspect placut dar cel mai mult imi place bara fata e prea misto.Succes si asteptam poze :wink:
|
hazbulatov...arata bine masina ;)
felicitari...poate ne vdm prin cartier - si eu tot pe langa rucar stau ;) |
Frumoasa mashina....a ieshit super....felicitari!!!!!....dar tot cred ca ar fi fost mai faina neagra....
|
FRUMOASA MASINA!
ARATA BINE! AM AVUT SI EU UN KADETT DIN 92 SI AM PRINS 200 CAND ERA TANARA CAND AVEAM 18 ANI! E O MASINA MAI MULT DECAT FIABILA!E O MASINA BUNA! |
Re: Fiare pentru fiara ta
Quote:
|
da frate imi place ...... acum mere
bafta in continuare.......,dar nu crezi ca ar da mai bine cu jante de aliaj.... |
ba de ce tot se zice despre opel ca are tabla proasta ca am shi yo un kadet din '86 shi sa fiu al naibi ca am o tabla asa de buna incat mai mult de asta nu ma lasa inima sa o vand, shi am de gand sa bag shi bani in ea ,adiq am inceput deja.....putin cu putin face mult .... bafta tuturor
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:32. |
- Copyright 2026 4Tuning