![]() |
Re: Audi TT vs BMW Z4 vs Nissan 350Z
Audi tt: pt design (exterior si interior), pt calitatea materialelor, pt quattro, pt performante ... pt tot ...
Z4 mi se pare urat in draci. 350z-ul arata bine, dar interiorul nu se compara si, la performante .... se stie ca datele date de producator nu au nici o treaba cu realitatea ... |
cred ca as fi putut sa includ si Alfa Brera , cea de 3,2 JTS V6....
SPECIFICATII TEHNICE Nr. usi 3 Nr. locuri 4 Motor (tip / cilindri) V6 Combustibil Benzina Cilindree (cmc) 3195 Cutie viteze (tip / trepte) Manuala Putere maxima (CP/rpm) 260 Viteza maxima (km/h) 240 Acceleratie 0-100 km/h (s) 6.8 Consum urban (l / 100 km) 16.9 Consum extraurban (l / 100 km) 8.4 Consum mediu (l / 100 km) 11.5 Lungime (cm) 441 Latime (cm) 183 Inaltime (cm) 134 Greutate (kg) 1630 Volum portbagaj (l) 300 / 610 Pret :37.200 euro cip Tractiune 4x4 Aceleratia e mai slaba 0-100 km decat toate celelalte 3 masini dp acest topic |
aleg Z4 pentru ca mi se pare cea mai sportiva dintre toate (nu prea imi vine sa cred ca TT-ul este superior ca performante sportive lui Z4 coupe ...)
|
Trebuiau 2 threaduri.
Unul cu Z4 vs 350Z (performanta) Unul cu TT vs Brera (aspect) A compara Brera cu Z4 e jenant... |
Quote:
|
Quote:
Ce anume din performantele tt-ului te fac sa nu il compari ... Cel putin in ceea ce priveste 350z-ul sunt cam sigur ca tt-ul e superior ... |
da intradevar e cam jenant sa compari Brera cu Z4 ii cam naspa Zet-ul
|
350z all the way... masina facuta pt mine:D
|
nissan ca nu sunt asa multe pe aici! si designul e f. misto! plus ca are si potential de tuning mare! am vazut multe kituri de turbo pt el, e adevarat mai ales in u.s.a.!
|
chiar aseara a fost o comparatie intre 350z si tt(e drept noul model dar ceva versiune limitata parca... care avea daca nu ma insel 280 hp... cel care a testat masina era clar inebunit dupa 350z... ar fi condus la nesfarsit 350 z-ul... si la turul de circuit tot z-ul a castigat... e drept ca e vechiul tt dar any way...
|
Quote:
|
TT, pt ca are si performante ok dar si lux si eleganta.
350Z pe doi....e performant si are multe calitati dar..... |
Quote:
Quote:
Z4 e o masina pentru cei care vor sa conduca.Motorul montat cat mai in spate pentru distributie de mase buna,joasa,RWD.TT e pentru cei care cumpara designul,ideea de masina sportiva,si imaginea de om dinamic asociata. |
Quote:
|
Quote:
in lumea ta poate :D |
| All times are GMT +2. The time now is 07:18. |
- Copyright 2026 4Tuning