![]() |
Re: Pachete de Tigari
Prietene tu nu esti un colectionar adevarat, esti doar o persoana care pretinde ca ar fi asa ceva in dorinta de a atrage atentie asupra sa.
Un colectionar adevarat nu este interesat de aprecierile altora sau lipsa lor pentru ca o face numai pentru el si 'nebunia' lui punct. Daca maine mai apar aici 10 indivizi care au colectii realmente impresionante de pachete de tigari cu exponate valoroase si nimeni nu te mai baga in seama o sa te lasi pagubas in loc sa te motiveze sa realizezi si tu ceva notabil, prin urmare las-o jos ca macane.;) |
Deci cum sa-ti Spun...
In primu Rand Nu o sa ma las pagubas niciodata...Mi-am propus ceva si asta o sa fac...Chiar daca nu zice nimic nimeni...O sa continui Pana ce ajung la 400-500 de pachete.....poate si mai mult si sa incep sa construiec robotul... In al 2 rand ai dreptate ca vreau sa atrag atentia.....Asta recunosc eu....In fine..Multumesc pentru sfat/parere.. O seara Buna:oops:;) |
Pachetele de Dunhill lung o sa te ajute ca sunt foarte groase
Bafta |
Quote:
Maine Am Marfa noua si multa:D:D..poze maine:)) |
Quote:
|
Mesajul ala e de ieri. Raducule unde-s pozele? :-w :lol:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Asa ma, baga-ma pe mine :lol: Te tin minte :twisted:
Astea sunt pozele. Descrierea va fi by raducu cand va avea pachetele :D |
moama cate pachete :shock: toate sunt pline ? :lol::lol::lol: misto colectia bafta ;)
|
Ehe daca ar fi pline :)) Iti dai seama cati bani sunt in colectia asta :))
|
Faina colectia bafta in continuare!
|
Interesantă colecția. Aștept robotul, sunt curios cum va arăta !
|
Kent Menthol se mai numeste Kent Click....
|
Defapt le zice Convertibles...
|
Rog un moderator sa inchida/stearga threadul...Din pacate nu mai am timp din cauza serviciului...O zii buna!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:27. |
- Copyright 2026 4Tuning