![]() |
Re: Vand pentru e36.
se adauga la vanzare stopuri spate coupe e36 50 ron. urgent.
|
stopurile s-au dat ... se adauga arcuri stock e36 6 cilindri , si niste oglinzi el inc hel preturi bune... accept schimburi..
|
salut. vreau eu eleronul ala.. cum putem face sa il iau?? ..asta daca il mai ai binenteles.Ma deplasez unde zici tu.Astept un semn.
|
Quote:
|
bara fata , bara spate albastre (vezi in poze) , bara fata e cam zgariata si putin stearsa.
|
10 Attachment(s)
mi-a cerut cineva poze cu proiectoarele.... primele sunt originale 1 crapat.... vreau 20 ron . si astea sunt cu lupa si vreau pe ele 50 ron...eu am xenon pe ele. sau cu 100 le trimit cu tot cu xenon , si cu 110 pleaca tot amandoua perchi + instalatia de xenon.
|
ai pm
|
au plecat si proiectoarele cu tot cu instalatia de xenon + cele orginale.
Preturi foarte mici ... dau diverse piese + diferenta pe piese de M3. |
Quote:
|
8 Attachment(s)
Poze cu bara fata , bara spate , oglinzile... dau la schimb cu oglinzi M bara fata/spate M noi sau second.
|
up .... schimb cu piese de M3 + diferenta sau diverse piese de e36.
|
vand bara fata , bara spate + oglinzile preturi mici si negociabile.
|
Mai ai obc-ul ??Sunt intresat de el.Da-mi un pm daca mai este.Multumesc
|
obc-ul este de vanzare..... se adauga si oglinzile electrice incalzite heliomate...sau dau la schimb + diferenta pe cele de M 3 incalzite el. heliomate ... UPP
|
salut niste amortizoare de fata ma ajuti si pe mn ? dak nu ai poate sti pe cnv eventual si arcuri dar mai urgent amortizoare fata e36 coupe (316i) un pret mai prietenos ! ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:50. |
- Copyright 2026 4Tuning