![]() |
Re: E36 O pisica zdruncinata
Quote:
|
felicitari pentru PUTEREA de care dai dovada !!! am trecut si eu prin ce treci tu DAR fara accidente ! MULTUMESC !
acum DACA as mai trece prin asa ceva ...sincer AS da FOC la masina !!! dar ...o sa tragi linie in cateva luni si o sa ajungi la CONCLUZIA ca mai bine strangeai BANI ..+ ce mai luai pasta asa cum e...si ajungeai mai SUS !!! sa nu o iei in nume de rau !! felicitari pentru ea si curajul care il ai !!! |
Quote:
|
Quote:
|
Multumesc foarte mult celor care ma sustin in micutul meu proiect :D
|
6 Attachment(s)
Cateva poze
|
Eu zic usor usor sa investesti in ea:)Masina arata bine pentru busiturile ei...Sa o stapanesti sanatos !
|
Quote:
|
Danielsun iti place codita de rechin ?
|
Quote:
|
Adica daca nu se potriveste deloc acolo eu o dau jos , fara cel mai mic regret . Astept pareri .
|
Quote:
|
Ok , ms pt sfat . Maine am s-o dau jos ! :D
|
Quote:
|
Astazi i-am mai tras niste grile negre , am dat codita de rechin jos , apoi am pus-o la loc :) se vede ca oribil vopseaua . Asa ca pana la noua vopsire trebuie sa o tin .
I-am facut un ITP si o noua asigurare ... inca o gramada de bani ... Acuma imi pot duce la final toata lucrarea linisit . Chiar sunt fericit ! Fata mea este inca pe strazile din Craiova ! Am sa scriu aici tot ceea ce am sa fac cu ea . |
| All times are GMT +2. The time now is 19:47. |
- Copyright 2026 4Tuning