![]() |
tico!!!!!!!!
acelasi motor...tico are carburator dublucorp,e mai usor... matiz ,injectie,greutate mai mare |
speeder tu acu vrei sa spui ca un carburator dublu corp e mai buna ca o injectie ?:)
|
carburator DUBLUCORP?!?!? :shock: pe tico????asta chiar nu stiam,cum dreq are carp dublucorp?speeder esti sigur?asa ceva jur ca n-am mai auzit.eu stiam ca are carb simplu,pt ce ar avea tico nevoie de carb dublucorp?poti te rog sa-mi areti o poza cu un motor cu carb dublucorp de tico,sau macar o schema ceva,sunt total uimit!!!
|
design si confort bate matizul....dar la performantze sigur tico e tatic :twisted:
|
nu are cum sa aiba tico dublucorp mah!?
|
daca e sau nu tico dotat cu carb dublu corp nu stiu dar asta e tot ce am gasit despre motorul de tico:
Tip Motor SOHC convertor catalitic, EURO II Alezaj x cursa (mm) 68 x 72,5 Raport compresie 9,3:1 Putere maxima (cp/rpm) 42 / 5800 Cuplu maxim (Nm/rpm) 60 / 2800-3600 Capacitate cilindrica (cmc) 796 Cutie viteze manuala cu 5 trepte |
Stiati ca s-a facut si Tico cu cutie automata? :wink:
http://www.volny.cz/daewoo_tico/automat.jpg Am vazut specificatii pe net, si cu 30, si cu 35KW...eu pe talon am 35kw.. |
matizul e mai elegant .. bordul imi place mai mult ... si pare mai spatioasa
|
Stiu ca e greu de crezut dar tico are carb dublu corp. Asta e un motiv pentru care la performante e mai bun ca matizu.
|
mihu ihi .. si de aia mananca si mai putin ca matizu` .. ca are carburator dublu-corp .. arata o poza eu nu te cred ,,, nici nu cred ca incape un asemena carburator in tico ..
|
offtopic Nush cum poate un om normal sa conduca o masina cu cutie hidramata sincer :lol: stai foarte incomod.. la volan.. avand obisnuinta sa apese ambraiajul :) si sa schimbe viteza sau la plecari si la opriri... din propria experienta.. e ORIBILA Masina cu cutie Hidramata :) da ata ete.. altfel oameni ologi fara un picior :wink: nu ar avea ce conduce :P si apropo de tico cu cutia aia de viteze...acu ontopic: Ce e cu cu craca aia infipta acolo :)) si cu frana aia ca la autobuz ... nu aveau ce face astia de la DAEWOO si au spus hai sa ne batem joc de o masina care deja e vai de curu ei.. ca daca tragi cu pistolu cu bile in portiera trece bila si prin a 2a portiera.. sau daca iei o groapa cu tico la viteza... curu te doare o sapt.. la demaraj / viteza - TICO .. la confort si spatiu - Matiz... la ASPECT amandoua... eh
|
tico e mult mai stabil dect matizu 8)
|
bun poll, buna intrebarea.
alegere intre fiabilitate si stabilitate versus comfort si design. sau era vorba doar despre viteza? in tico stai infect (eu am 1.85 deci nu-s chiar atat de inalt si totusi cu scaunul dat maxim in spate tot prost stateam - nu mai zic ca in locul din spatele meu nu ar mai fi avut loc nici un copil). in matiz stai foarte bine, iar in spate incap 3 persoane adulte. ca sofer ai avantaje de vizibilitate fatza de tico (data de pozitia mai inalta, logic). tico este mult mai fiabil din toate punctele de vedere. tico este mult mai stabil - se tine ok in curbe fatza de matiz la care se cutremura toata masina si cand o urci pe o bordura... de ai impresia ca o sa cada intr-o parte) ambele sunt capcane curate in caz de accident, trebuie sa ai sange sa mergi cu asemenea jucarii de masini pe drumuri interjudetene - eu n-as avea, sincer! |
Tico :P
|
Quote:
Oricum dupa parerea mea matizu e superior ticoului... Adica si ca aspect, si ca comfort si ca fiabilitate... iar in ceea ce priveste performantele amandoua nu o duc prea bine... Stiati ca in europa occidentala matizul are motor de 1400?? ala e bun sa-l aduci pe aici si sa te arzi cu el pe la liniute... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:27. |
- Copyright 2026 4Tuning