![]() |
Re: B 05 Mkc
superr tare DAR ARE MULTE GRESELI dupa parerea mea :)
inainte sa o fo vopsit daca aveai de gand sa pui rotile alea trebuia sa umfli aripileee , daca o lasi asa inalta zici ca e ARO 10 ....... pun pariu ca daca nu ai modificat motorul la jantele+cauciucurile alea nu mai trage mai de loc ....... bafta |
Quote:
|
yntisar24 incearca sa nu mai fi asa taios ca vad ca raspunzi dintr-o bucata la tot ce zice lumea.
|
Super dacia... vezi cum ii sta cu barile originale, daca nu incearca fara :D
ce carburator ai pe motorul de 1.4? bafta in continoare ;) |
Ii sta bine si cu cele de fabrica ...acum am fara cea din fata arata k o broasca ma gandesc eu cum sa fac cu fibra sau fabrica sambata ii pun un carb dublu corp weber 32 DIR ......si B 83 DAC raspund dintr-o bucata ca unii vb in necunostinta de cauza am recunoscut e inalta da nu scartaie nu trage stanga sau dreapta merge ok sta fff bine in curbe chiar mai bine ca una normala deoarece i s-a marit ecartamentul ,sm zis si de suspensii si una e cand cineva pune o intrebare alta e cand catalogheaza fara sa stie !!!!
|
man daca o cobori o sa iti atinga in pasajul de la roata cauciucul ............ acum daca vrei sa ma crezi daca nu ata e soarta si cu rotile alea prinzi tu 170 ????hmmmm cu motorul STANDARD?? fara modificari asta ma refeream !!!! daca e standard inseamna ca marmota ce facea invartea acul la vitezometru??
|
Quote:
|
am am dar lasa ca trimit un amic cu o batrana daca vrei sa te dai si vin eu cu pariul pe batrana lui ;) vezi ca la avatar scrie si varsta si zic ca am permis ....... esti de acord sa te dai cu o batrana pe bani???? :D:D
|
daca aveti de gand sa va certati nu o faceti aici,daca aveti de gand sa va provocati,iarasi exista sectiune speciala,deci nu va mai intepati aiurea si pastrati o discutie in sensul pozitiv
|
probabil ca inainte de a-ti pune amortizoare BOGE pe masina nu stiai tu de firma asta ...
Nu te mai da asa viteaz, lasa pe altii mai adevarati sa aprecieze, ca tu ... am vazut :)) |
Arata foarte bine masina.Felicitari!Bafta si spor in continuare
Tufy..eu zic ca trebuie sa apreciezi proiectul:) |
super ok masina .......pacat ca tre sa pui numaru pe bara din fata
bafta incontinuare..................(cit te-a costat bara f) |
Sa-mi dau si eu cu parerea:
Masca din fata nu prea cred ca are ce cauta acolo.Mai bine o lasai pe cea originala din care taiai emblema Dacia si puneai plasa. Incearca sa faci usile :"Shaved Doors" parca asa se numesc cele fara incuietori. In rest dupa bunul plac. |
masina imi place cum a iesit si proiectul lui ceea ce nu imi place este ca nu recunoaste unde a gresit ;) chiar e marfa masina :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning