Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 05 Mkc (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/27989-05-mkc.html)

TufY 27-11-06 18:30

Re: B 05 Mkc

superr tare DAR ARE MULTE GRESELI dupa parerea mea :)
inainte sa o fo vopsit daca aveai de gand sa pui rotile alea trebuia sa umfli aripileee , daca o lasi asa inalta zici ca e ARO 10 ....... pun pariu ca daca nu ai modificat motorul la jantele+cauciucurile alea nu mai trage mai de loc .......
bafta

yntisar24 27-11-06 19:00

Quote:

Originally Posted by TufY (Post 638729)
superr tare DAR ARE MULTE GRESELI dupa parerea mea :)
inainte sa o fo vopsit daca aveai de gand sa pui rotile alea trebuia sa umfli aripileee , daca o lasi asa inalta zici ca e ARO 10 ....... pun pariu ca daca nu ai modificat motorul la jantele+cauciucurile alea nu mai trage mai de loc .......
bafta

Nu cred ca sunt greseli ceea ce spui u ca nu am umflat aripile ....stai u linistit ca o las mai jos si nu mai este "aro" esti u sigur ca nu trage ??? sti cate kg are o janta de dacie dupa ce imi raspunzi la aceasta intrebare iti spun cate are o janta....si apropo nici nu fuge 170km/h masina!

B-83-DAC 27-11-06 19:05

yntisar24 incearca sa nu mai fi asa taios ca vad ca raspunzi dintr-o bucata la tot ce zice lumea.

BASU 27-11-06 19:08

Super dacia... vezi cum ii sta cu barile originale, daca nu incearca fara :D
ce carburator ai pe motorul de 1.4?
bafta in continoare ;)

yntisar24 27-11-06 22:18

Ii sta bine si cu cele de fabrica ...acum am fara cea din fata arata k o broasca ma gandesc eu cum sa fac cu fibra sau fabrica sambata ii pun un carb dublu corp weber 32 DIR ......si B 83 DAC raspund dintr-o bucata ca unii vb in necunostinta de cauza am recunoscut e inalta da nu scartaie nu trage stanga sau dreapta merge ok sta fff bine in curbe chiar mai bine ca una normala deoarece i s-a marit ecartamentul ,sm zis si de suspensii si una e cand cineva pune o intrebare alta e cand catalogheaza fara sa stie !!!!

TufY 28-11-06 13:48

man daca o cobori o sa iti atinga in pasajul de la roata cauciucul ............ acum daca vrei sa ma crezi daca nu ata e soarta si cu rotile alea prinzi tu 170 ????hmmmm cu motorul STANDARD?? fara modificari asta ma refeream !!!! daca e standard inseamna ca marmota ce facea invartea acul la vitezometru??

yntisar24 28-11-06 16:51

Quote:

Originally Posted by TufY (Post 639886)
man daca o cobori o sa iti atinga in pasajul de la roata cauciucul ............ acum daca vrei sa ma crezi daca nu ata e soarta si cu rotile alea prinzi tu 170 ????hmmmm cu motorul STANDARD?? fara modificari asta ma refeream !!!! daca e standard inseamna ca marmota ce facea invartea acul la vitezometru??

Asta ramane de vazut daca atinge sau nu ...mda cu rotile astea prind 170 si motorul nu e standard a zis cineva asa ceva??? si poate k marmota invarte la vitezometru vino cu loganul tau ......sa ne dam asta in cazul in care ai permis!:lol: :lol: :lol:

TufY 28-11-06 23:54

am am dar lasa ca trimit un amic cu o batrana daca vrei sa te dai si vin eu cu pariul pe batrana lui ;) vezi ca la avatar scrie si varsta si zic ca am permis ....... esti de acord sa te dai cu o batrana pe bani???? :D:D

B-83-DAC 29-11-06 00:34

daca aveti de gand sa va certati nu o faceti aici,daca aveti de gand sa va provocati,iarasi exista sectiune speciala,deci nu va mai intepati aiurea si pastrati o discutie in sensul pozitiv

unu'_interesat 29-11-06 10:30

probabil ca inainte de a-ti pune amortizoare BOGE pe masina nu stiai tu de firma asta ...
Nu te mai da asa viteaz, lasa pe altii mai adevarati sa aprecieze, ca tu ... am vazut :))

CaLiN_1 29-11-06 12:27

Arata foarte bine masina.Felicitari!Bafta si spor in continuare
Tufy..eu zic ca trebuie sa apreciezi proiectul:)

Fauru_13_XWN 29-11-06 13:02

super ok masina .......pacat ca tre sa pui numaru pe bara din fata
bafta incontinuare..................(cit te-a costat bara f)

cannavaro 29-11-06 13:32

Sa-mi dau si eu cu parerea:
Masca din fata nu prea cred ca are ce cauta acolo.Mai bine o lasai pe cea originala din care taiai emblema Dacia si puneai plasa.
Incearca sa faci usile :"Shaved Doors" parca asa se numesc cele fara incuietori.

In rest dupa bunul plac.

TufY 29-11-06 16:40

masina imi place cum a iesit si proiectul lui ceea ce nu imi place este ca nu recunoaste unde a gresit ;) chiar e marfa masina :)

yntisar24 29-11-06 17:13

Quote:

Originally Posted by unu'_interesat (Post 641201)
probabil ca inainte de a-ti pune amortizoare BOGE pe masina nu stiai tu de firma asta ...
Nu te mai da asa viteaz, lasa pe altii mai adevarati sa aprecieze, ca tu ... am vazut :))

Ce ai vazut u nebunule daca te intereseaza masina are amortizoare BOGE de 4 ani de zile poate u nu stiai de firma asta ...asta pt cultura ta generala si nu ma dau viteaz da sunt tot felul de "nebuni" k tine de exemplu care vb fara sa cunoasca ..... si nu am chef sa ma cert cu tine si nici cu altcineva si pt TUFY da ma dau cu batrana aia periculoasa de care zici u da nu pe bani si numai sa fie pe aspiratie .......chiar daca mi-o fur da cel putina trebuie sa recunosti am curaj!8) ...apropo pt cei care vor sa stie masina e cu rotile si pasajele alea pe spate facuta de 4 ani (cand altii nici nu stiau ce-i ala tuning)......nu am facut-o acum doar vopsitorie si tinichigerie daca vroiam sa o fac cu umflaturi pe spate/fata de golf cum au multi altii...fara nici o problema se rezolva f usor chestia asta dar am lasat-o asa ...sa fie mai unicata fata de alte dacii si ii sta chiar foarte bine mie imi place ,cu-i nu-i place asta este! Singurul lucru care il fac cat de curand este sa mai tai din arcuri sa o las mai jos! P.S- Multumesc celor care apreciaza ceea ce am facut!

All times are GMT +2. The time now is 07:59.

- Copyright 2026 4Tuning