![]() |
Re: CUMPAR BMW E30
Asta e dupa vorba aia din batrani: "ban la ban trage"!
|
|
up up up up
nu-si vinde nimeni jucaria de plush? |
up...950E (4000lei).. ultimul pret...
|
Quote:
|
Quote:
|
uuuupppp...
950E (4000roni) eventual ofer si o masina de dus la programul rabla.. functionala... |
Quote:
|
Quote:
oricum vin doar sa-l vad:P eu tot urs imi caut.. intre timp a crescut si bugetul:)) Semnat: ala cu bicicleta chopper de acum cateva luni:D |
UUUUPPPPP
1.8, jante tabla, cauciucuri macar 50-60% potenta (de preferat de iarna), nu ma intereseaza trapa, geamuri electrice (macar), de preferat 2usi.. dar merge si in 4 fara probleme:P sa fie in regula cu actele si sa mai aibe macar 2-3 luni de itp 1000E + o masina de rabla.. deci total undeva la 1350 dar beneficiarul ajunge la 1900e |
ti-l dau p al meu cu 800e
|
Quote:
"bileeeeeee".. ti-am gasit urs.. sa moara mama.. e @#$%^ (organul sexual feminin)... are motor de 2.3.. de M... e criminala masina.. iti dai seama cum trage... bla bla bla.. ma tine ala juma de ora la telefon.. eu.. ce? care? cand? cat? dupa ceva timp imi zice.. da.. tre sa-l vopsesti.. e gri si cu botu alb... si vrea 1300:P... si m-a bufnit rasu.. pt ca ma uitasem cu 15 min inainte pe forumul tau.. si stiam ce cum si cat:P e interesanta masina.. dar eu vreau urs ca masina de zi cu zi... si deia caut un 1.8...taxe, impozite mici sa-l aranjez putin.. si atat.. nu de alergat.. cel putin nu acum:P bft la vanzare |
1300 e in afis la vanzare negociabil . mersi .daca nu il vand il vopsesc si il tin
|
UUUPPPPP
1.8, injectie, jante tabla, cauciucuri macar 50-60% potenta (de preferat de iarna), nu ma intereseaza trapa, geamuri electrice (macar), de preferat 2usi.. dar merge si in 4 fara probleme:P sa fie in regula cu actele si sa mai aibe macar 2-3 luni de itp 1000E + o masina de rabla.. deci total undeva la 1350 dar beneficiarul ajunge la 1900e |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning