![]() |
Re: Sunetul Esapamentelor Tuning Pe motoare cu 4 cilindrii. Sunteti multumiti?
am si eu unu..si vreau sa-l pun...dar nush cum..poate ma ajutatzi...ca sa avem ce compara
|
1 Attachment(s)
asta e asa si asa..se aude ceva...:D
|
Fraticule eu am POWERFULL ...suna de intepenesti...nu cum suna unele a "toba sparta".....E turbionara si-si face treaba:lol:
|
Mda...se aude destul de bine,nush ce vreti voi.Acuma depinde in ce turatie erai cand ai plecat cu masina...ca daca erai in 6000 rpm..s-aude slab :P
|
Btw...de cat ai motoru?
|
pe inregistrare se aude destul de bine..dar realitatea e alta...ca si mie mi-a placut super mult cum se aude pe inregistrare....
|
1 Attachment(s)
eu bulit catalizator, intermediara, finala, pus doar una bucata powerfull (seamana cu una de motocicleta. 100euro acum 2 ani)
explicatie: ce oracaie in film e toba |
Oracaie frumos tare...da chiar cu G 5 sa te iei?
|
aceeasi grupa. am pierdut mult la start. eram nervos. organiztaorii gresisera o treaba in calificari si ne-au lasat la coada, dupa 3 ore. g5 era cipuit si propr spunea ceva de 120cp. dupa mine a avut finala cu o honda civic si a castigat. vreau sa spun legat de sunet, ca se aude de la o posta (acolo aveam catalizatorul). l-am scos dupa ca am zis ca mai castigat ceva si am castigat turbulente in carcasa lui care nu este separata de galerie si pe care nu am putut sa o dau jos (astept serpisori, auzi ma Mos Craciun? SERPISORI!!!).
|
Da de ce numai pe inregistrare se aude bine?Dai si tu masina la un preten sa o forjeze in timp ce tu stai si te uiti,asa poti sa iti dai seama ce se aude si ce nu.Eu asa am facut,ca din masina ...mare lucru nu prea auzi :p De cat e motorul pe skoda rs?Scoate intermediara..sau goleste-o :))
|
Quote:
|
Quote:
2. La catalizator puteai sa le spui sa sudeze pe el noul traseu de evacuare, daca nu vrei sa-l schimbi 3. Nu se anuleaza nici un fel de sonda Lambda, va innebuni ECU-ul. Eventual se monteaza sonda nr. 1 si nr. 2 pe noul traseu de evacuare 4. Craciun fericit la toata lumea! :D ~Nautilus |
Quote:
|
Niste filmuletze si de la mine.
P.S. eu eram pe margine filmam P.S.2 M-am razgandit in privinta "dai la altu masina sa o forjeze ca sa auzi cum urla toba" |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning