Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Sunetul Esapamentelor Tuning Pe motoare cu 4 cilindrii. Sunteti multumiti? (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/27937-sunetul-esapamentelor-tuning-motoare-4-cilindrii-sunteti-multumiti.html)

OctaviaRS 09-12-06 09:43

Re: Sunetul Esapamentelor Tuning Pe motoare cu 4 cilindrii. Sunteti multumiti?

am si eu unu..si vreau sa-l pun...dar nush cum..poate ma ajutatzi...ca sa avem ce compara

OctaviaRS 09-12-06 10:22

1 Attachment(s)
asta e asa si asa..se aude ceva...:D

thunder rock 21-12-06 15:39

Fraticule eu am POWERFULL ...suna de intepenesti...nu cum suna unele a "toba sparta".....E turbionara si-si face treaba:lol:

Cristi_XP 21-12-06 16:54

Mda...se aude destul de bine,nush ce vreti voi.Acuma depinde in ce turatie erai cand ai plecat cu masina...ca daca erai in 6000 rpm..s-aude slab :P

Cristi_XP 21-12-06 16:57

Btw...de cat ai motoru?

OctaviaRS 21-12-06 21:19

pe inregistrare se aude destul de bine..dar realitatea e alta...ca si mie mi-a placut super mult cum se aude pe inregistrare....

DragosT 22-12-06 12:59

1 Attachment(s)
eu bulit catalizator, intermediara, finala, pus doar una bucata powerfull (seamana cu una de motocicleta. 100euro acum 2 ani)

explicatie: ce oracaie in film e toba

thunder rock 22-12-06 13:20

Oracaie frumos tare...da chiar cu G 5 sa te iei?

DragosT 22-12-06 13:27

aceeasi grupa. am pierdut mult la start. eram nervos. organiztaorii gresisera o treaba in calificari si ne-au lasat la coada, dupa 3 ore. g5 era cipuit si propr spunea ceva de 120cp. dupa mine a avut finala cu o honda civic si a castigat. vreau sa spun legat de sunet, ca se aude de la o posta (acolo aveam catalizatorul). l-am scos dupa ca am zis ca mai castigat ceva si am castigat turbulente in carcasa lui care nu este separata de galerie si pe care nu am putut sa o dau jos (astept serpisori, auzi ma Mos Craciun? SERPISORI!!!).

Cristi_XP 23-12-06 05:24

Da de ce numai pe inregistrare se aude bine?Dai si tu masina la un preten sa o forjeze in timp ce tu stai si te uiti,asa poti sa iti dai seama ce se aude si ce nu.Eu asa am facut,ca din masina ...mare lucru nu prea auzi :p De cat e motorul pe skoda rs?Scoate intermediara..sau goleste-o :))

OctaviaRS 25-12-06 10:10

Quote:

Originally Posted by Cristi_XP (Post 672068)
Dai si tu masina la un preten sa o forjeze in timp ce tu stai si te uiti,asa poti sa iti dai seama ce se aude si ce nu.Eu asa am facut,ca din masina ...mare lucru nu prea auzi :p De cat e motorul pe skoda rs?Scoate intermediara..sau goleste-o :))

sa stii ca e o idee foarte buna....chiar azi o sa fac chestia asta si poate sunt multumit....1.8Turbo 180cp....intermediara nu am :D

Nautilus 25-12-06 12:35

Quote:

Originally Posted by OctaviaRS (Post 643458)
nush ce face diferentza...dar folosesc BORLA...tot traseul este schimbat si nu da cum vreau eu...mie mi-au zis aia din start ca nu o sa scoata sunet tare....dar nu au zis nimic de motoarele cu 4 cilindri...au zis de masinile TURBO benzina/diesel asta mi se pare absurd...oricum incompetenti oamenii(nu zic cine ca poate se supara unii), dar trebuia sa ma duc in alta parte...cand au aujuns la catalizator m-au intrebat pe mine ce sa faca? asta e intrebare de oameni care pun tobe de o viatza sa zic asa...catalizatorul meu are 2 sonde si ei vroiau sa anuleze una din ele....pai daca aia de la skoda au pus 2..se gasesc niste incompetentzi sa anuleze ei una ca sa faca sunet...l-em zis sa le puna cum stiu si sa-mi taie chitantza mai repede...in final 10mil date si sunet aproape deloc...:(((((((((((

1. Nu e absurd deloc, turbina reprezinta o restrictie pentru gazul de esapament, e firesc sa amortizeze zgomotul evacuarii

2. La catalizator puteai sa le spui sa sudeze pe el noul traseu de evacuare, daca nu vrei sa-l schimbi

3. Nu se anuleaza nici un fel de sonda Lambda, va innebuni ECU-ul. Eventual se monteaza sonda nr. 1 si nr. 2 pe noul traseu de evacuare

4. Craciun fericit la toata lumea! :D

~Nautilus

neb1dalex 01-01-07 02:13

Quote:

Originally Posted by OctaviaRS (Post 653856)
asta e asa si asa..se aude ceva...:D

Da se aude foarte bine. Mie sincer imi place, mult mai mult decat cea a lui SaintDick, care pur si simplu nu e pe gustul meu(fara suparare SaintDick).

Cristi_XP 24-01-07 22:24

Niste filmuletze si de la mine.
P.S. eu eram pe margine filmam
P.S.2 M-am razgandit in privinta "dai la altu masina sa o forjeze ca sa auzi cum urla toba"

Bogdan_mb 08-02-07 13:36

Quote:

Originally Posted by thunder rock (Post 671298)
Oracaie frumos tare...da chiar cu G 5 sa te iei?

daca te uiti mai bine vezi ca e G4 :D :oops:

All times are GMT +2. The time now is 23:12.

- Copyright 2026 4Tuning