![]() |
3 Attachment(s)
pai dk tu ai stat numa' prin birturi toata viata ta :twisted: de 16 ani, io cu ce-s vinovat :oops:
P.S. glumeam, still buddy's :wink: sa pun ceva poze ca altfel e totul off topic :D cam rau ies pozele cand vine masina cu faruruile spre tine, nu? si penalul de golan zis masina de interventie parca, a ajuns sa aiba ea nevoie de interventie dupa ce a ajuns de rasul tuturor cand s-a blocat in timp ce facea un tur de recunoastere si a trebuit 'luata pe sus' si garata pe trotuar. Marfa romaneasca in haine frantzuzesti :twisted: |
bah, o dati in offtopic deja. iara ii dati la akimoto de lucru, si stiti ca are lene :wink: :P
|
4 Attachment(s)
si dupa un zbor peste borduri si spatiu verde, uitati-va cum arata o masina puternica dar fara pilot.
Dodge Stealth 24V fisa tehnica Motor 3L 6cil 24V DOHC CP 222 @ 6000rpm Cuplu 205 @ 4500rpm Compresie 10.0 : 1 Transmisie 5-vit Manuala, Auto (Opt) Jenti 16\"x8\" Alum. Gume 225/55VR16 desi credeam ca e mai puternica, la vre-o 300CP, acea e versiunea TT de 320 si totusi mai mult de 15 sec nu a rezistat si si-a luat zboru din parcare. P.S. apropos, parca la performante seamana cu ceva cunoscut noua, nu?? :D |
Re: Proba de indemanare, sambata 4.12 in Timisoara
Quote:
dupa tobe este bi-turbo, dar dupa alte semne nu. modelul asta a avut 300 cp 5 trepte 4x4 si 4ws, dupa 94 a aparut cu 320cp si 6 trepte 4x4, 4ws iar in 95 fara 4ws. si as avea cateva intrebari legate de masinile astea deorece si eu am unu' asemanator: la cursele legale am vazut parca un 3000gt rosu care a alergat, era turbo ca parca mie nu mi sa parut? sunt 3000gt/stealth turbo in timisoara? mersi |
Stealth-u era din Arad, nu l-am mai vazut de atunci.
da, in Timisoara este un 3000gt rosu |
ok,
3000gt din timisoara e turbo? mersi |
e tractiune fatza, aspirat
|
mersi.
nice ride: http://www.hondashowoff.com/profile.php?id=4425 Tein Flex cum merge, ai si controleru' de la ele. Te intreb ca si eu am TeinFlex dar nu am cump. controleru' le reglez manual. |
io am Tein Basic, nu Flex
numa' flexu e compatibil cu edfc |
nu mi-am dat seama de diferenta, defapt nu am stiut ca exista mai multe modele.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:03. |
- Copyright 2026 4Tuning