![]() |
Re: Masina mea_dacie berlina TM 24 ADY !!!
Quote:
|
Toate au un inceput, important e ca vrei sa faci sa iasa frumos, ai grija la kitch incearca sa o tii cat mai simpla fata stickere ca arata mai bine in rest sa o stapanesti sanatos si hai la treaba.
|
multe stikere pe ea.. pune-i tetiere in spate.. daca ai posibilitate cumpara-i un bord mai nou.. daca nu.. incearca sa il faci umpic mai simplu ..
|
da ce dreaq de maisina mai e si asta mai:)))cu ce ai imbunatatit-o?nu se vede nimica...
|
Quote:
|
mai bine o lasai asa cum era ... simpla, ca era mai bine
:D acum arata ca ... :D |
...un 550 Maranello !
Sau nu asta vroiai sa zici !? :lol: |
laser frate :)
|
ce-mi plac topicurile astea... :D
|
Dacia nu arata rau dar parerea mea e ca prea ai exagerat cu Ferrari ... frate pana la urma tot dacie ramane ... scz daca am fost rau dar in general arata bine
P.S. da husa aia de pe volan jos |
Quote:
|
O puteai face neagra cu ornamente cromate si arata mult m-ai bine.... Succes...
|
in verdele ala avea o linie clasica perfecta si atat de frumoasa dupa care multi tanjesc,dar ma rog,poate tie nu`ti place stilul clasic!oricum,s`o stapanesti sanatos si fara incidente!
|
cat ai dat pe spoilere?
|
[QUOTE=za_kar;685074]in verdele ala avea o linie clasica perfecta si atat de frumoasa dupa care multi tanjesc,dar ma rog,poate tie nu`ti place stilul clasic!oricum,s`o stapanesti sanatos si fara incidente![/QUOTE
aici nu e vorba daca ii place sau nu stilul clasic, e o masina clasica si o sa arate bine doar in sil clasic, nu imi plac daciile vechi cu spoilere de parca sunt luate de pe skyline |
| All times are GMT +2. The time now is 14:39. |
- Copyright 2026 4Tuning