![]() |
Re: B 977 DAC
Excelent - ma bucur ca nu am depasit standardele de lucru - sa o fac prea "tarcata" si prea cromata . Felicitari si tie pentru lucrare .
|
pt retromobil nu trebuia o culoare din paleta de culori din acea vreme? nu cred ca aveau in paleta o culoare asa misto;)
garniturile mai bine le inlocuiesti, incearca la remat poate gasesti unele mai bune |
2 Attachment(s)
Cam atit in aceasta faza cu motorul - mai am de gasit o fulie mai buna , niste palete metalice la ventilator si sa ma ocup de aprindere si carburatie . Dar asta am sa o fac dupa ce il montez pe masina . Trec la CV , frine si suspensie ....
|
Quote:
|
Cu ce ai vopsit interiorul la stopuri ca sa arate ca noi ?
|
Quote:
|
Am scos stopurile - ahh fir-ar ale naibii de garnituri ca sunt coapte si nu gasesc altele mai bune . Spalat bine - fata - spate , pe spate vopsite cu spray alb si "oglinda" cu vopsea de nichel , la fel spray . Spray-ul de jenti e mai inchis la culoare si il folosesc la jenti cu 2 straturi de lac peste - sprayul asta de nichel arata belea . O sa pun o poza cu "1300" si "Dacia" - vopsite astfel .
Oricum dupa vopsire plasticul ca nou ! Becuri curate si noi si ai semnale nou - noute . Mai putin garnituri ...:cry: |
O chestie misto - si ii multumesc sincer celui de la care am cumparat-o , pentru ca se pare ca intradevar masina asta a fost viata lui . Am dat-o pe suspensii , frine , verificare , etc . Ce descoper ?
Discuri de frina NOI ! ( nu au grad deloc !! ) , placute nou - noutze , saboti de frina la fel . Imi bat numai o bucsa de bara stabilizatoare si una de tirant pe stinga . Mai am o planetara de inlocuit - caraie rau ! stiam asta . La distribuitorul de frina de pe spate - veche poveste .... , totul este nou cu saiba de cupu ..:lol::lol: si merge brici ! Cel putin 1 luna de cautari si munca am castigat . |
Felicitări pentru ceea ce ai realizat şi doreşti să realizezi!
Te rog, delectează-ne cu mai multe poze! |
Felicitari, spor la munca, cred ca va iesi ceva de apreciat:D.
|
2 Attachment(s)
Poze noi .
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|