Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Masina Mea Virtuala (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/278497-masina-mea-virtuala.html)

radu_cainamisir 17-09-11 08:47

Re: Masina Mea Virtuala

Quote:

Originally Posted by s0r1n (Post 4590067)
Am revenit ....
Au sosit si au fost montate :
-Jantele M3 (628$)
-Gume TOYO Proxes(736$)
-Insignele de BMW+///M3 (astea au facut toate vreo 76$)
-Si eleronul (138$)

EDIT : Apropo sper ca se si comenteaza masinile , si se dau sfaturi sau chestii dastea ...

da, misto dar sper sa nu o lasi cu franele astea;) si sa vedem cand ii faci un test drive:D

s0r1n 17-09-11 09:57

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 4590106)
da, misto dar sper sa nu o lasi cu franele astea;) si sa vedem cand ii faci un test drive:D

Franele cu siguranta nu raman acelea ...
Am gasit pe cineva cu un e36 m3 fara motor si un pic cam ruginit de vanzare ... Azi s'au maine il voi cumpara , si ma voi apuca de demontat la masina mea .. si dupa montate si reconditionate piesele de pe m3 ... mai raman de cautat :
-arcuri sport
-Frane , daca are cineva niste frane mai de calitate care nu ii trebuiesc:D le vreau eu :D
-Si ultimul va fi motorul de m3 ... care probabil o sa il gasesc foarte greu :(

Succes si celorlalti cu masinile lor !

spiritualDARY2 17-09-11 10:35

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 4589793)
Propun ca preturile sa fie exprimate in $ (dolari) iar, preturile sa fie cele din joc (chiar daca sunt fabuloase,la unele piese)

quick_silver2: Asa sa fie !
S0r1n: ai grija cu cauciurile acelea pentru ca sunt varza . Incearca Yokohoma!

s0r1n 17-09-11 11:09

Si M3'ul cu piesele a sosit :X ... sunt foarte ruginite :rolleyes2 ... trebuiesc reconditionate si montate ...

spiritualDARY2 : Gumele o sa le schimb cu yokohama;) ... dar mai intai ma ocup de kit'ul M ...
Un motor de M3 sau M5 nu ma supar :D ... are cineva ?

spiritualDARY2 17-09-11 11:11

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by s0r1n (Post 4590347)
Si M3'ul cu piesele a sosit :X ... sunt foarte ruginite :rolleyes2 ... trebuiesc reconditionate si montate ...

spiritualDARY2 : Gumele o sa le schimb cu yokohama;) ... dar mai intai ma ocup de kit'ul M ...
Un motor de M3 sau M5 nu ma supar :D ... are cineva ?

Uite ce am cumparat cu 18.670 $ . accidentata in fata..
Prima data trebuie so repar , sa schimb bara fata , alta usa , alta capota ,
Neaparat niste jante frumoase si sa vedem daca mai ramane ceva in buzunar
Si comand o suspensie Kw+o noua vopsea

PS: Acolo in piata de unde am luat masina am vazut si ceva motoare..

s0r1n 17-09-11 11:27

Quote:

Originally Posted by spiritualDARY2 (Post 4590348)
Uite ce am cumparat cu 18.670 $ . accidentata in fata..
Prima data trebuie so repar , sa schimb bara fata , alta usa , alta capota ,
Neaparat niste jante frumoase si sa vedem daca mai ramane ceva in buzunar
Si comand o suspensie Kw+o noua vopsea

PS: Acolo in piata de unde am luat masina am vazut si ceva motoare..

o.O.... Alfa Romeo Brera ... bun asa ... sa o stapanesti sanatos si fara incidente ;))

GeO_0pel 17-09-11 12:15

1 Attachment(s)
am montat motorul pe civiv. in total a costat 19118 inclusiv modificarile aduse de mine(pistoane forjate, axe cu came, turbo). a lasat o imensa gaura la buzunar, dar merita. am scos 665 cp la roata.

spiritualDARY2 17-09-11 12:27

Quote:

Originally Posted by GeO_0pel (Post 4590447)
am montat motorul pe civiv. in total a costat 19118 inclusiv modificarile aduse de mine(pistoane forjate, axe cu came, turbo). a lasat o imensa gaura la buzunar, dar merita. am scos 665 cp la roata.

Wow. ma gandesc ca motorul merita toti bani daca a fost mai scump decat masina mea :shock: GG

GeO_0pel 17-09-11 12:37

DA. stiu. dar merita toti banii. ce sa zic. masina am luat-o pe moka.

s0r1n 17-09-11 12:42

1 Attachment(s)
Piesele de M3 sunt vopsite si gata de montat :X....
Intre timp m'am distrat putin cu capota :D
Si am gasit un motor M3 de E30 ... as vrea daca are cineva .. unul de M3 E36...

sorinsidesmokelfs 17-09-11 13:25

In seara asta ma duc in cautare de masina vreau sa imi iau un bmw ca a lui sorin dar cabrio:) (postez diseara) cand gasesc masina mai ieftina:))

sorinsidesmokelfs 17-09-11 20:15

3 Attachment(s)
Am fost azi sa imi iau masina dupa multe cautari si negocieri am gasit un ford focus din 2003 achizitionat la suma de 2300 de euro avand in vedere ca este avariat si in spate maine ma duc sa ii cumpar body kit eventual si jante depinde ce buget am!(masina va fi facuta pt showri asa sper).Cu timpul voi modifica si suspensia,franele,motorul si vopseaua bani sa am:)).Vechiul proprietar a incercat si el sa faca tuning nu i-a iesit....:)

spiritualDARY2 17-09-11 20:29

2 Attachment(s)
sorinsidesmokelfs:frumoasa masina , la cat mai multi km si fara accidente , dar pe data viitoare spune pretul din joc ala in $ chiar daca e superminunat :)))

Si ce surpriza acum 2 ore mi`a venit piesele de schimb ... buna treaba astia cu fancurier :))) .. si bunul meu prieten R.Equinox mi`a facut geamurile cu folie la un foarte bun pret .. mai am niste jante frumoase pe care am pus ochii dar trebuie sa mai astept pentru ele.. un nou motor , frane ,vopsea si desigur SUSPENSIE sport . :twisted:

sorinsidesmokelfs 17-09-11 20:32

3 Attachment(s)
Si ce surpriza acum 2 ore mi`a venit piesele de schimb ... buna treaba astia cu fancurier :))) .. si bunul meu prieten R.Equinox mi`a facut geamurile cu folie la un foarte bun pret .. mai am niste jante frumoase pe care am pus ochii dar trebuie sa mai astept pentru ele.. un nou motor , frane ,vopsea si desigur SUSPENSIE sport . :twisted:[/QUOTE]

Capata forma masina ta;) o sa vreau si eu folii;) o sa apelez la cineva care se pricepe la R.equniox
Datorita unui prieten care are un garaj la 5 minute distanta mi-a oferit un kit o capota si un hayon (pt ca cel vechi era indoit) pe gratis pentru ca si eu l-am ajutat cu un motor la un audi! si pentru ca mi-au fost oferite gratuit maine ii cumpar jenti,suspensie si o vopsesc:)

quick_silver2 17-09-11 22:23

Celica mea s-a vandut asa cum era, ma plictisisem de ea! :lol:

All times are GMT +2. The time now is 05:45.

- Copyright 2026 4Tuning