![]() |
Re:
Quote:
|
baaaa tu tii cu ursul? :lol:
hai fetelor o confirmare? |
Coobra lasa fata in pace !!!
|
1 Attachment(s)
n-am avut ce face:
|
So what ca nu inteleg?
|
Adica focusul ala ar cam fi comparabil cu maserati...te uiti la finnish la amandoua cursele si distanta n-ar diferi f mult...ce motorizare era pe Focus?
|
era 1,9 TDCi
|
alexutzu ai dreptate am plecat cam incet la start dar am facut o prostie .......nu am scos DSC-ul :( de aia .....dar acum o sa il scot....ca sa il fac pe bmw-utul asta. :P
|
coobra... din greseala am vazut`o astazi pe lory si parea cam furioasa :shock: nu stiu daca pentru provocarea ta, sau doar faptul ca era ora 1 noaptea :D .
nu stiu cu cine sa priez inca.. dar ... mizez un egal sa nu se supere nimeni! bafta... |
BRAVO COOBRA!pentru perseverenta! BMW POWER RULLZZZ!
ala nou diesel e facatura de BMW, nu-i beemer adevarat dar precum am zis mai inainte, lui Coobra mi se pare ca-i bate o fusta la un piston :wink: |
avantajul la aceasta cursa este ca oricine va castiga.......va fi un BMW :lol:
bogdane....lancia nu maserati. as vrea io sa fac un maserati in halu asta 8) |
Loredana, noi iti tinem pumnii!
Fetele au plecat \"f f f slab\" pentru ca era o cursa demonstrativa. Go Lori, go, go, go! |
Re:
Quote:
pai daca era o cursa demonstrativa fetelor trebuia sa rupeti motoarele nu sa le lasati sa se chinuie la turatii joase |
coobra,multa bafta in cursa asta.ai un singur mare avantaj:la volan va fi o fata.fara suparare,imi cer scuze la toate soferitzele....
|
Re:
Quote:
Lory are si ea un avantaj.. cu toate ca e fata.. e mai usoara! :lol: :lol: :lol: :lol: si daca totusi il face... sunt sigura ca o sa va ofticati! :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:24. |
- Copyright 2026 4Tuning