| Ricardinho |
16-09-11 01:33 |
Re: bmw e30 325T.B.65.LAF.astept provocari pinan 500hp
Quote:
Originally Posted by LAFv8
(Post 4587231)
ala na fost un timp cu succes ptr mine,finca eram 2 insi in masina si gumele foarte prapadite cu un unghi foarte cracanat:lol:masina este mult mai bine pregatita si nu mai merg pe 1bar si merg pe 1,3 si sar putea pina la tulcea sa fim mult mai sus in boost:lol:;)
|
Cand ai fost tu n-am fost la Tulcea ... Portocaliu este M3-ul Laf-ule, uite-te pe topic la mn daca vrei sa-ti faci o idee , daca nu trec pe la tn sa stam la un pahar de vb la garaj , poate gasesc 2-3 acarete sa-mi completez bandourile :)) ... Ai de coupe ? sus pe plafon si dreapta spate la aripa ... ??
Gandeste-te ca aveam slickuri praf erau beton dupa ce le incalzeam parca erau 2 pietre, si eu nebun ca le-am luat ... Si pe VHT 1-2-3 stateam pe loc, patinam in toate abia apoi prindeam aderenta ... cu idioteniile alea cam 13.2 , cu unele bune 12.7 ... cu gume de strada, bine ca am semi-slick noi cam 12.9 .. pe acolo cam asa... Dar nu am nici un fel de turbin / compressor :) ... ASPIRAT de la mama natura :P ..
Ce sa zic bafta multa in tot ce ti-ai propus cu acest urs .. Sa-ti traga asa cum iti vrea inima , ca de mult tot astepti ceva pe sufletu tau, am dreptate ???
Si cum prindem amandoi timp si suntem liberi , ne dam si apoi "invinsul" da o bere ok ? :)
|