![]() |
daca nimereshte vro groapa, s-a dus... numa` slalomuri face asta prin Ro... io zic ca bijuterii din-astea, sau orice mashinutza cu garda mai joasa, n-au ce cauta in tzarishoara noastra:D
|
:)
o mare prostie sa aduci asa ceva in romania,asta e numai de fite
|
DonHacter, baiatu' cu cosu' pe nas. Ne lamuresti si pe noi, umilii utilizatori ai forumului 4tuning, de ce este atat \"de ***\" piesa asta de colectie ? Poate pentru ca te uiti la ea si vezi sa-ti smulgi acel fir de par care-ti atarna din colectia de cosulete pe care le detii ?
Baietelu' de 13 ani, mai bine-ai tace din gura, pentru ca deja ai depasit limita de prostie admisa pe forumu' asta. Vertigou' asta a fost una dintre cele mai rapide masini de serie de pe glob, dar tie ti se pare de ***. Te invit la Craiova sa-ti dau sa testezi una bucata Dacia 1321 - fabricata in anul 1900 toamna, cu motor pe folie (cum contemporanii nostrii, Parazitii parafrazau la un moment dat), 374,32(5) cp si un torque de 1400 Nm/10435 rpm - sa vezi performante frate, nici nu se compara cu un Vertigo :roll: Dar te rog frumos, tine bine de secretul pe care tocmai ti l-am impartasit tie si tuturor celorlalti useri ai formului, c-am promis ca nu mai spun la nimeni. Cineva sa-mi dea un AK-47 ca am drum la Oradea :evil: |
Gabi, da' imi spui si mie ce face nenea asta cand da de gropi? O ia in mana(la propriu)? :lol:
Si tocmai tu care erai asa de retinut sa ii foc asa de repede? Ntz, ntz, ntz... :wink: Sincer, mi-ar placea asta ca masina de oras...da' orasul sa fie asfaltat bine :D |
Re: :)
Quote:
|
Bah nene... Acum la drepte, ce faci cu aia in Romania ??? Mai sunt si Gallardo, si Scaglietti, dar nu sunt asa de joase mah... Ce faci, mergi numai pe Magheru si Kisselef ??? In fine, daca omul e plin de bani, isi permite s-o si beleasca sau s-o tina numai de sambata seara...
Fiecare cu parerea lui, nu trebuie s-o judecam pe a altuia. |
Exact, in sensul asta a fost facuta afirmatia...in cazul de fata, iti tb un trailer sa faci ca Gica Popescu, cand isi scoate Modena afara din oras cu el...Sariti ca lupii degeaba...
|
Bogdan: masina-i periculos de joasa, da' asta nu inseamna, frate, ca-i naspa.
PS: am luat foc asa repede pentru ca personaju' asta eminescian m-a scos din sarite RAU de tot !!! |
offtopic 981 pompierii repede ca arde Gabi :lol: :wink:
|
Masina e in zona strazii Tunari, pe niste stradute de iti rupu o masina inalta.Nu am vazuto nici o data mergand, am vazuto doar in zona benzinariei Joe & Sun parcata.Pe turometru masinii apar doar 7.000 de ture dar nici o liniuta rosie :D .
|
cati dintre voi stiu de ce si-a cumparat-o omu ??? astept....
|
Lumineaza-ne mah atotstiutorule...
Presupun ca nu si-a luat-o ca nu are cu ce sa care porcul de la tzara si nici ca sa care bradul de Craciun cu ea... |
Re:
Quote:
|
Probabil ca are multi bani sau e colectionar...si din greseala atrecut prin bucuresti...ce atatea comantarii?masina e super beton...am vazut asha ceva nmai in poze din reviste pana acum...felicitari ca si-o permite si pacat ca o rupe prin bucuresti
Oricum ca sa fiu la obiect...e super tare!!! :shock: :shock: :shock: |
omul vrea sa deschida reprezentata lotus in romania , asa ca mai shut the fuck up.... ce *** sariti pe mine... :roll: :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning