![]() |
Re: E36 Coupe Individual PUSs in boots
frumoasa masina , felicitari ...intrebare : de ce nu ai pastrat nr vechi de inamtriculare ? era foarte ...atractiv :twisted::twisted:
|
foarte frumoasa prezentarea si masina,mai mare dragul sa citsti/vezi asa thread!
felicitari pentru modul in care arata masina! parerea mea e ca ar arata foarte bine cu o folie transparenta cu tenta albastruie |
da, foarte frumoasa masina ,jantele sunt grave rau , bafta in continuare
|
11 Attachment(s)
rover_cabrio thx pentru anvelope apropo:) in legatura cu nr vechi, fostul prop mi-a povestit de ce le pusese, long story...
folie momentan nu am in plan dar pe viitor poate va fi una usor fumurie dani_smarandescu in timp s-ar putea sa mai apelez la tine cu niste piese intre timp am mai gasit niste poze pe telefon si pe calculator, ma oftic ca le-am ametit peste tot si acum trebuie sa refac traseul copierii lor si unde:( |
E bine de știut ca mi sunt apreciate meritele, marunte momentan, pe viitor sper mai consistente.:) îmi doresc sa aducem 'copilul' la forma dorita de amândoi... Cum am mai zis, unii își iau câine ca sa se obisnuiasca cu ideea, noi ne am luat... pisica:) poate reusim sa o scoatem la o ședința foto ca la carte cât e vremea frumoasa. Măcar știm ca doritori sunt:p
|
ma bucur ca tiau prins bine ......apropo ..zimi si mie cum se cheam acest model de jante ...e posibil maine ..sa intru in posesia la asa ceva .... din ce am inteles sunt pe 16 ..pentru ca numai am anvelope daca sunt pe 17
aacum inteleg ...de ce miai spus tu povestea cu anvelopele ..din cauza la astea :)) ce sa zic sa ai mare grija de ele ! |
Quote:
|
Quote:
as vrea sa le pun pe asta albastra sa vad |
3 Attachment(s)
a fost mai prompt ricko in a-ti raspunde...
2 mici filmulete de la montarea anvelopelor pe cele 9j, am avut putine batai de cap dar baietii au fost de nota 10 la vulcanizare si s-a rezolvat fara probleme desi nu ma credeau ca anvelopele sunt bune pentru 9j :) cainele se speriase de zgomotul facut de butelia "bomba" folosita https://youtu.be/DwJcDpLxcwk https://youtu.be/EXB883X5Suk si la servici am si replica PUS-ului :D sa-mi tina de urat pana ma reintalnesc cu originalul, observati asemanarea in ultimele poze |
6 Attachment(s)
si uite asa se mareste lista de cumparaturi:
- etrieri fata de 2.8 pentru discuri ventilate, reconditionati integral (sablat, revopsit, schimbat garnituri), urmeaza si punte spate cu etrieri si discuri ventilate tot de pe 2.8 cat mai curand - cleme fete de usi 10 la numar sa am si de rezerva cateva - nituri polita plastic portbagaj (cea de pe panoul portbagajului)/ 6 buc. - filtru ulei MANN - emblema portbagaj (cea veche se decojise) - oglinzi (sticle) stanga/dreapta oem, cele dinainte fiind pe producator, de calitate sa zic indoielnica avand in vedere ca una s-a dezlipit de talpa ei de plastic si a cazut pe drum more to come... |
Quote:
|
foarte frumoasa masina,sa ai parte de ea,arata intr-un mare fel,si jantele sunt superbe,ce cod de culoare are albastru de pe jante?bafta in continuare:D
|
Multumesc de aprecieri, codul culorii il stie brandex fiind facute de el, culoarea se numeste atlantis blau de pe bmw e92
|
bravo Mario, superba masina :)
|
thx man, sper pe viitor sa ajunga sa semene macar putin cu cea alba pe care ai avut-o tu, dar este cale lunga si drumul anevoios ca deh finantele nu se aduna asa usor pe cat mi-as dori cand mai am si alte prioritati.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:09. |
- Copyright 2026 4Tuning