Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Iata si jucaria mea!!! (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/27756-iata-jucaria-mea.html)

szabo csongor 28-11-06 07:26

Re: Iata si jucaria mea!!!

3 Attachment(s)
poti sa-l vezi la mine in curte, saptamana viitoare incep revizia si sa-l pregatesc pentru sezonul viitor!
nr meu daca vrei sa vezi masinuta e 0722298080
Iata o raritate un Trabant 601 modificat! Tot ce e pe el e de opel motor, punti etc...

LiviuTZ 28-11-06 12:43

Deci sa inteleg ca nu circuli cu opelu:(....pacat...dar macar vii cu ea pe 2 la concursul de indemanare??

szabo csongor 28-11-06 13:15

nu cred ca-l scot la indemanare, acolo ma duc cu corsa, eventual la anul la accelarari!
in weekend o sa fie "cupa mikulas" langa Petrom o sa fiu acolo!!!

Rares_CRM 02-12-06 19:43

cine a castigat cupa? :-P ca nu am stat pana la sfarsit

szabo csongor 04-12-06 10:58

iata si clasamentele!!!
http://www.autocrono.ro/modules.php?...7&do=rezultate

Fi@tz3l 05-12-06 08:24

Salutare...mda voiam sa ma bag si eo la indemanare....sincer nusht ce faceam cu un Ficat Tipo 1.7D!cam batranica:(....da in fine pacat ca nu am ajuns pe acolo nici sa ma holbez ca spectator!EMMA- mia mancat timpu!:x :x :x

Fi@tz3l 05-12-06 08:32

Aaaa da si inca ceva...Csongor ai puteai sami dai niste tipp-uri ce sa fac la dieselul meu??filtre aer...ceva ceva care ar mai marii puterea??:twisted: :twisted:

szabo csongor 05-12-06 17:07

stai linistit, nu merita sa umblii la motor daca merge bine, in schimb daca vrei sa modifici ar cam trebui sa incepi de la motor si asta costa, filtre de aer etc sunt doar maruntisuri care nu maresc puterea motorului semnificativ.
Cat despre concurs mai sunt 3 etape a 2 etapa pe 23 dec; 3 si 4 nu stiu sigur dar in ianuarie!!!

szabo csongor 19-01-07 19:44

cine ma poate ajuta!!!
am nevoie de un autoblocant, am cutie de F16!!!

LiviuTZ 23-01-07 18:01

nu stii pe cineva la noi in oras cine poate sa imi curate injectoarele??(opel calibra)...plz daca poti sa ma ajuti...si nu vinzi bordul???:D

szabo csongor 24-01-07 11:46

Quote:

Originally Posted by LiviuTZ (Post 711728)
nu stii pe cineva la noi in oras cine poate sa imi curate injectoarele??(opel calibra)...plz daca poti sa ma ajuti...si nu vinzi bordul???:D

eu masina am dus la bv la reprezentanta ca sa faca o revizie, aici in oras chiar nu stiu cine ar putea sa-ti curete injectoarele!!
A si bordul nu e de vanzare!

LiviuTZ 24-01-07 12:13

Pe la ce pret ar ajunge o revizie???aproximativ:D

szabo csongor 24-01-07 14:40

pe mine nu ma costat nimic, dar numai sa uitat sa vad cam ce ar trebui facut. Masina acum e la dl Pescaru el imi pregateste adica il pune pe unibaluri schimbam suspensia, frana si evacuarea. toate astea ajung undeva la 500 lei fara material. materialul nu mai zic ca ala costa o avere!!!:D
Dar o sa va pun poze cand e gata!!!
Sper sa si reziste tot sezonul

Z_junior 24-01-07 17:21

frumoasa masina imi place opelul tau.......sa o portzi sanatos shi fara incidente neplacute

LiviuTZ 24-01-07 19:22

Quote:

Originally Posted by szabo csongor (Post 713054)
pe mine nu ma costat nimic, dar numai sa uitat sa vad cam ce ar trebui facut. Masina acum e la dl Pescaru el imi pregateste adica il pune pe unibaluri schimbam suspensia, frana si evacuarea. toate astea ajung undeva la 500 lei fara material. materialul nu mai zic ca ala costa o avere!!!:D
Dar o sa va pun poze cand e gata!!!
Sper sa si reziste tot sezonul

Cred ca merg si eu la Pescaru sa vad ce zice...dupa cate am inteles el face treaba buna,angajatii lui nu prea:D

All times are GMT +2. The time now is 08:03.

- Copyright 2026 4Tuning