![]() |
Re: Leon tfsi
mah rog asta daca nu ai modificat nimic la interior ...io vreau sa-mi iau pedalier sparco ...
|
Quote:
Frumoasa masina,sa ai parte de ea :) |
modelul de "185" cp este acelasi cu modelul de 200 numai ca e limitat din soft. cod motor bwa ;) a fost politica de vanzare sa nu fure piata gti-ului pana a aparut fr-u care e concurentu direct cu gti-u pt ca are si alt design exterior. eu deja ma gandesc cum sa fac sa ajung ca bwj. daca ai un golf gti iti recomand un forum bun destre motoru tfsi intr-un private message.
|
Nu, nu am gti dar in curand voi cumpara un leon fr, inca nu stiu daca va fi diesel sau benzina
|
depinde ce vrei de la el si cati bani de combustibil ai in general. la ala diesel e mai complicat cu resoftarea de ex pt ca are electronica siemens din cate stiu.
|
zilele astea ma duc s-o pun pe dyno pt ca zilele urmatoare merg la pitesti sa-mi fac downpipeu. dupa asta o sa o pun din nou pe dyno.
|
am facut dyno-uri peste dyno-uri.. una din variantele de soft a scos 238 cai la 4800rpm dupa care masina avea probleme si elibera presiunea din turbina..
in curand o sa pun o noua versiune de soft care o va aduce in juru valorii de 270-275 cai. downpipe-ul a adus un avantaj semnificativ (diam de 76mm), am castigat intre 25 si 35 de cai in toata plaja de turatii. |
ma gandeam eu ca te gasesc pe forumul asta.. din cate stiu eu suntem colegi de grupa.. sa stapanesti sanatos "golanu"!
P.S: imi place sum face BOV-ul ala.. |
colegi la facultate? sau la grupa de curse? :))
actualizare numere: 247 cp si 375 Nm |
colegi la facultate! 247 cai..suna frumos! bravo
|
sal..si cam cat iti consuma in oras si in afara?
|
Salut, ti ai facut down-pipe custom la Pitesti sa inteleg...?
Daca da pt. ce masini mai fac? |
da, la pitesti, pt orice masina fac
medie de consum 12 |
cat tea ajuns nou?ai idee cat este si cel de 185 de cai?
|
ar fi fost 25.5 cu banii jos
cel de 185 cai "nu" se mai fabrica, acum se cheama "FR" si are 200 de cai, alte bari si insignele de fr, realitatea este ca pe dedesupt este aceeasi masina iar dif de 15cai, in cazu in care chiar exista, este doar din soft. diferente mecanice nu exista. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning