![]() |
Re: AG 33 WRC Pitesti
Quote:
|
pai dati-mi mai multe detalii
|
1 Attachment(s)
mai uitati o poza. si nu mai fiti rai cu mine ca nu am facut o crima, eu doar intreb ca nu stiu..... si vreau si eu sa stiu, ca sa vad daca pot sa-i fac ceva la motor. daca nu o vand si iau una cu carburator (am avut si stiu cum e) ca asta are injectie si dai nu stiu nimic legat de ea. multumesc
|
Quote:
-cat despre buzele de la bari din toate care le-am vazut in magazin(la mine in pitesti) mie unul astea mi-au placut si pragurile(cand mai fac rost de $ am sa dau o fuga pana la bucuresti, ca sa o fac cum a fost; ca de la bucuresti a fost cumparata masina, dar fostul proprietar a vandut barile si pragurile separat) -imi place mai clasica, dar momentan vreau sa ii fac ceva la motorul ala sa fie mai puternic. #ajutati-ma voi, dati-mi sfaturi#:cry: |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
gata acum pot sa va arat niste poze cu ceasurile de la bord, cu lumina albastra, facute de mine. sa-mi spune-ti daca va plac!:D
|
ce greu a fost de pus cablul de kilometraj la loc ( la bord CN fata de cel normal). dar nu mai conteaza, e mai mare placerea cand termini si vezi baietii cu masini straine ca se MIRA :weirdface ca am lumini albastre la bord la dacia mea 8) . parerea mea (despre masina mea).
|
Sefu', in primu' rand, nu mai posta consecutiv. Concentreaza-ti toate ideile intr-un sigur mesaj.
In al 2-lea rand, chiptuning n-ai cum sa faci, pentru ca tu ai carburator, nu injectie. In al 3-lea rand, nici BOV nu poti pune, ca n-ai de ce (masina ta nu e turbo, e aspirata). In al 4-lea rand, masina arata cat se poate de normal, ceea ce - zic eu - e bine. |
valentin imi cer scuze....acum mi-am dat seama ca nu prea te pricepi la masini si la motoare....dar cand am vazut ca ai zis de cip...m-am gandit sa fac si eu o gluma cu BOV-ul (Blow off valve). Acesta se monteaza numai la motoarele turbo si nu ajuta la putere. Daca ai vazut am scos si limba...in semn de gluma. sper ca nu te-ai suparat. Daca vrei ceva mici modificari...pot sa te ajut cu sfaturi.MUlta bafta
|
buna.vreau sa te intreb cum ai pus geamurile electrice?eventual ceva poze.mersi
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)