Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   AG 33 WRC Pitesti (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/27673-ag-33-wrc-pitesti.html)

bobby_gsi2 22-11-06 12:39

Re: AG 33 WRC Pitesti

Quote:

Originally Posted by [valentin]W R C (Post 631121)
sal in primul rand. vreau sa stiu si eu daca pot sa-mi pun chip de putere pe masina mea. si de unde l-as putea cumpara.

Daca tot vrei sa ii pui cip...punei si BOV sa vezi atunci cum fuge cum fuge :P

[valentin]W R C 22-11-06 12:42

pai dati-mi mai multe detalii

[valentin]W R C 22-11-06 12:50

1 Attachment(s)
mai uitati o poza. si nu mai fiti rai cu mine ca nu am facut o crima, eu doar intreb ca nu stiu..... si vreau si eu sa stiu, ca sa vad daca pot sa-i fac ceva la motor. daca nu o vand si iau una cu carburator (am avut si stiu cum e) ca asta are injectie si dai nu stiu nimic legat de ea. multumesc

[valentin]W R C 22-11-06 13:00

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 631717)
masina arata destul de bine ;) doar sa nu inceapa cu renumitele firme de tuning , nike si boss ;)
pragurile si buzele de la bari nu prea imi plac mie , dar poate pe viitor o sa scape de ele ;)
bafta multa in continuare ..

-scrisuri pe ea nu o sa aiba ca nu sunt taran
-cat despre buzele de la bari din toate care le-am vazut in magazin(la mine in pitesti) mie unul astea mi-au placut si pragurile(cand mai fac rost de $ am sa dau o fuga pana la bucuresti, ca sa o fac cum a fost; ca de la bucuresti a fost cumparata masina, dar fostul proprietar a vandut barile si pragurile separat)
-imi place mai clasica, dar momentan vreau sa ii fac ceva la motorul ala sa fie mai puternic.
#ajutati-ma voi, dati-mi sfaturi#:cry:

[valentin]W R C 22-11-06 13:01

Quote:

Originally Posted by Muttley_BTL (Post 632125)
ie belea super tare tineo totasa :) :) :)

multumesc !

[valentin]W R C 22-11-06 13:03

Quote:

Originally Posted by bobby_gti2 (Post 632462)
Daca tot vrei sa ii pui cip...punei si BOV sa vezi atunci cum fuge cum fuge :P

vreau si eu mai multe detalii daca nu te superi (are injectie, daia nu stiu nimic despre ea)

[valentin]W R C 23-11-06 18:09

4 Attachment(s)
gata acum pot sa va arat niste poze cu ceasurile de la bord, cu lumina albastra, facute de mine. sa-mi spune-ti daca va plac!:D

[valentin]W R C 23-11-06 18:16

ce greu a fost de pus cablul de kilometraj la loc ( la bord CN fata de cel normal). dar nu mai conteaza, e mai mare placerea cand termini si vezi baietii cu masini straine ca se MIRA :weirdface ca am lumini albastre la bord la dacia mea 8) . parerea mea (despre masina mea).

Gabi 23-11-06 18:23

Sefu', in primu' rand, nu mai posta consecutiv. Concentreaza-ti toate ideile intr-un sigur mesaj.

In al 2-lea rand, chiptuning n-ai cum sa faci, pentru ca tu ai carburator, nu injectie.

In al 3-lea rand, nici BOV nu poti pune, ca n-ai de ce (masina ta nu e turbo, e aspirata).

In al 4-lea rand, masina arata cat se poate de normal, ceea ce - zic eu - e bine.

bobby_gsi2 23-11-06 20:26

valentin imi cer scuze....acum mi-am dat seama ca nu prea te pricepi la masini si la motoare....dar cand am vazut ca ai zis de cip...m-am gandit sa fac si eu o gluma cu BOV-ul (Blow off valve). Acesta se monteaza numai la motoarele turbo si nu ajuta la putere. Daca ai vazut am scos si limba...in semn de gluma. sper ca nu te-ai suparat. Daca vrei ceva mici modificari...pot sa te ajut cu sfaturi.MUlta bafta

hecaru 23-11-06 20:34

buna.vreau sa te intreb cum ai pus geamurile electrice?eventual ceva poze.mersi

[valentin]W R C 24-11-06 09:16

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 634343)
Sefu', in primu' rand, nu mai posta consecutiv. Concentreaza-ti toate ideile intr-un sigur mesaj.

In al 2-lea rand, chiptuning n-ai cum sa faci, pentru ca tu ai carburator, nu injectie.

In al 3-lea rand, nici BOV nu poti pune, ca n-ai de ce (masina ta nu e turbo, e aspirata).

In al 4-lea rand, masina arata cat se poate de normal, ceea ce - zic eu - e bine.

imi cer scuze. am inteles. dabia ieri am inteles ca nu am injector(mi-a explicat varul meu). problema e ca eu am cumparat masina acum 1 luna jumatate de la bucuresti si am crezut ca daca are calculator nu prea are demaraj, dar de fapt eu am cumparato cu discul si placa de ambreaj duse si daia vream eu sa am putere mai multa. dar luni o duc in service si o sa-i aflu si eu puterea ei normala. asta e dacia mea si nu o dau pe nimic :D

[valentin]W R C 24-11-06 09:21

Quote:

Originally Posted by bobby_gti2 (Post 634452)
valentin imi cer scuze....acum mi-am dat seama ca nu prea te pricepi la masini si la motoare....dar cand am vazut ca ai zis de cip...m-am gandit sa fac si eu o gluma cu BOV-ul (Blow off valve). Acesta se monteaza numai la motoarele turbo si nu ajuta la putere. Daca ai vazut am scos si limba...in semn de gluma. sper ca nu te-ai suparat. Daca vrei ceva mici modificari...pot sa te ajut cu sfaturi.MUlta bafta

de suparat nu m-am suparat, ci m-am enervat ca daca nu stiu nimic de masina mea 'asta'(ca am mai avut o dacie din 91 si un olctcit tot din 91) am zis sa apelez la voi ca sa ma ajutati. da vreau ma sa ajuti daca nu te superi. multumesc :-)

[valentin]W R C 24-11-06 09:40

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by hecaru (Post 634466)
buna.vreau sa te intreb cum ai pus geamurile electrice?eventual ceva poze.mersi

poze nu pot sa-ti trimit daca nu te superi ca am lipit panoul de usa cu silicon. de montat nu le-am montat eu mi lea montat un baiat, dar tot ce stiu e ca butoanele sunt de la un BMW(cand pun contactul se aprins portocaliu) si sinele de SOLENZA, cred ca si motorasele.

Ionutz maniacu 24-11-06 13:40

Quote:

Originally Posted by [valentin]W R C (Post 634793)
imi cer scuze. am inteles. dabia ieri am inteles ca nu am injector(mi-a explicat varul meu). problema e ca eu am cumparat masina acum 1 luna jumatate de la bucuresti si am crezut ca daca are calculator nu prea are demaraj, dar de fapt eu am cumparato cu discul si placa de ambreaj duse si daia vream eu sa am putere mai multa. dar luni o duc in service si o sa-i aflu si eu puterea ei normala. asta e dacia mea si nu o dau pe nimic :D

cum adica nu ai injector???nu spunei ca e pe injectie masina???daca e pe injectie poti sa ii pui cip yo asa stiu.

All times are GMT +2. The time now is 20:36.

- Copyright 2026 4Tuning